19 februari 2017

San José Earthquakes thuisshirt 2017-2018

Er zijn al meer dan vijftien nieuwe MLS voetbalshirts gelanceerd en vandaag is daar weer een shirt aan toegevoegd. Adidas en San José Earthquakes hebben namelijk het nieuwe shirt voor 2017 en 2018 gelanceerd. In dit voetbalshirt speelt San Jose Earthquakes de MLS wedstrijden in het Avaya Stadium in San José (Californië) gedurende de komende twee seizoenen. Zoals van alle clubs in de Amerikaanse competitie is adidas kledingsponsor van San José Earthquakes. Bij de club spelen sterren als Wondolowski, Bingham en Bernardez. In het verleden heeft onder andere Hans Kraay jr. voor deze Amerikaanse club gespeeld. Meer weten over het nieuwe tenue van ''The Quakes?'' Lees alle ins en outs hieronder!

Wil je een Major League Soccer shirt kopen? Check dan alle shirts in deze SHOP of alle adidas voetbalshirts in deze online winkel!

San -jose -earthquakes -shirt -2017

San José Earthquakes thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe shirt van San José Earthquakes is overwegend navy blauw en wordt gekenmerkt door de diagonale en verticale helder blauwe banen over het shirt. Dit patroon is geïnspireerd door de strepen en banen uit het club logo van de ''Earthquakes.'' De mouwen van het shirt zijn overwegend navy blauw en bevatten aan de onderkant een helder blauwe bies. De rechter bies is uitgerust met een speciale tekst: ''UNITY – DEVOTION – HERITAGE.'' Verder is het nieuwe trikot uitgerust met een v-hals en zijn de adidas trademark strepen op de schouders ook weer helder blauw. De officiële MLS badges op de mouwen zijn geheel in stijl van de kleuren van het nieuwe thuisshirt van de club uit de Verenigde Staten. Deze badges zijn hoofdzakelijk navy blauw/helder blauw en bevatten een witte omlijning. Op de borst prijken de logo's van adidas en de club uit Californië. Boven het logo van de club staan twee gouden sterren, welke verwijzen naar de gewonnen MLS Cups in 2001 en 2003. Verder bevat de onderkant van het nieuwe shirt nog een detail. Hier staan de initialen van de club met het oprichtingsjaar (1974): SJ74. Dit detail komt ook weer terug op de kousen van het nieuwe tenue van de Amerikaanse club. Ook de achterkant van het tenue bevat net onder de kraag een detail. Hier staat namelijk de tekst: ''EARTHQUAKES – SAN JOSE 1974. Hoofdsponsor Sutter Health staat op het midden van het nieuwe shirt van San José Earthquakes.

San -jose -earthquakes -tenue -2017

Het nieuwe tenue van de club uit San José wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje met helder blauwe adidas stripes. Ook de logo's van de club en adidas staan op shorts. De kousen zijn navy blauw met helder blauwe adidas strepen. Zoals alle tenues van het Duitse sportmerk zijn de tenues van San José Earthquakes uitgerust met de adidas Climacool of Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren!

San -jose -shirt -2017-2018

San José Earthquakes voetbalshirt kopen

Het nieuwe SJ Earthquakes shirt en tenue voor 2017-2018 kan je vooralsnog alleen in de clubshop kopen. Vanaf begin maart 2017 scoor je het shirt in de onderstaande shop voor volwassenen. Het shirt heeft een prijs van € 84,95 en kan uiteraard bedrukt worden met de naam en het nummer van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe shirt (binnenkort) in deze SHOP

of alle adidas voetbalshirts in deze online winkel!

San -jose -earthquakes -voetbalshirt