San José Earthquakes thuisshirt 2021-2022

San José Earthquakes en adidas hebben vandaag het nieuwe San José Earthquakes thuisshirt 2021-2022 officieel gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de Amerikaanse voetbalclub de Major League Soccer thuiswedstrijden in het Avaya Stadium in Californië gedurende 2021 en 2022. Dit tenue wordt dus twee seizoenen gedragen. Vorig seizoen lanceerden de club en adidas al het San José Earthquakes uitshirt 2020-2021, dat dus ook in 2021 gedragen wordt. Adidas is weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle Major League Soccer voetbalclubs.

San José Earthquakes thuis shirt en tenue 2021-2022

Het nieuwe San José Earthquakes thuisshirt 2021-2022 is een ode aan het winnen van de MLS Cup in 2001 en is om die reden omgedoopt tot ''First Star.'' Major League Soccer clubs hebben de traditie het voetbalshirt een naam te geven. Het eerste kampioenschap van de ''Quakes'' dateert dus van twintig jaar geleden en het nieuwe tenue bevat kenmerken van het tenue van destijds. Het voetbalshirt is geheel blauw met zowel zwarte als witte accenten. De V-hals van het tenue is een combinatie van zwart en wit. Verder zijn de adidas strepen op de mouwen wit en ook de band aan de onderkant van de mouwen is wit. Daarnaast is het tenue aan de zijkanten uitgerust met witte meshpanels. Op de rechterborst prijkt het adidas performance logo in het wit en de andere borst is uitgerust met de badge van de club. Boven dit logo staan twee sterren. Deze sterren verwijzen naar de gewonnen MLS Cups in 2001 en 2003. Sponsor Intermedia Cloud Communications prijkt sinds vorig jaar op het midden van de tenues en het logo van Wells Fargo staat op de rechtermouw. De linkermouw is uitgerust met de officiële Major League Soccer badge. Deze badge heeft dezelfde kleuren als het nieuwe tenue en is een combinatie van zwart, blauw en wit. Het tenue bevat verder nog een aantal extra details. Aan de binnenkant van de hals is de tekst: ''MLS Cup Champions'' verwerkt en de onderkant van het tenue bevat een label met daarin de datum dat de club kampioen werd in 2001: 10.21.2001 (21 oktober 2001).

Het nieuwe San José Earthquakes thuistenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met witte adidas strepen. De kousen van het tenue zijn ook blauw en zijn uitgerust met witte adidas stripes. Zoals alle voetbalshirts van adidas zijn ook deze tenues weer voorzien van de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht, voor een optimale prestatie. Dit systeem is in de stof van het tenue verwerkt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe San José Earthquakes tenue, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Fierro, Wondolowski, Alanis, Cowell, Rios, Espinoza, Jungwirth, Hoesen en andere spelers.

San José Earthquakes voetbalshirt bestellen

Het nieuwe San José Earthquakes thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf medio april bestellen voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95. In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken en vind je bovendien ook andere Major League Soccer tenues. Directe levering!

Bestel je Major League Soccer voetbalshirt altijd in deze SHOP

of deze winkel! 

San José Earthquakes thuisshirt 2021-2022

San José Earthquakes thuisshirt 2021-2022 details