San Jose Earthquakes thuisshirt 2019-2020

San Jose Earthquakes en adidas hebben het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 gelanceerd. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de club uit San Jose de Major League Soccer wedstrijden in het Avaya Stadium gedurende 2019 en 2020. The Quakes eindigde vorig seizoen op een teleurstellende twaalfde plaats in de Western Conference, dus dit seizoen kan het eigenlijk alleen maar beter. De club krijgt dit seizoen geen nieuw uitshirt. Het uitshirt van vorig seizoen wordt ook dit seizoen weer gedragen. Zoals van alle Major League Soccer clubs is adidas verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue.

Het San Jose Earthquakes thuisshirt voor 2019-2020 is overwegend zwart met een dunne blauwe band over de borst en een groot blauw vlak aan de bovenkant. Hiermee is het shirt gebaseerd op het Regista 18 template van adidas. De blauwe gedeeltes van het voetbalshirt zijn uitgerust met flitsende, golvende strepen. Ook de drie strepen van adidas op de schouders zijn blauw. Op de borst van het tenue prijken de logo's van de club en The Quakes. Het logo bevat twee sterren en deze verwijzen naar de gewonnen MLS Cups in 2001 en 2003. De mouwen van het tenue bevatten de officiële Major League Soccer badges. Deze badges zijn geheel in stijl van de clubkleuren van San Jose Earthquakes. Een ander detail is te vinden in de tag aan de onderkant van het tenue. Deze tag heeft de clubkleuren van The Quatkes en bevat de tekst: ''SJ 74.'' De wortels van de club liggen namelijk in 1974. De club speelde destijds in de North American Soccer League tot de competitie in 1984 opgeheven werd. In 1997 werd de club opnieuw opgericht. Bij San Jose speelden in de jaren '80 spelers als Guus Hiddink, Hans Kraay en Wim Suurbier. Een ander detail op het shirt is de tekst in de nek. Hier prijkt de leus: ''Forward As One.'' Verder is de binnenkant van de hals uitgerust met een rode strip en dit is een verwijzing naar de tenues die de club in de jaren '70 en '80 droeg. Het nieuwe thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met blauwe accenten. Op de sokken staat daarnaast de tekst: ''Unity.''

Check hieronder de afbeeldingen van het nieuwe San Jose Earthquakes thuisshirt, dat gedragen wordt door spelers als Wondolowski, Godoy, Kazaisjvili, Eriksson, Hyka, Hoesen, Kashia en nog meer spelers. Check bovendien het uitshirt.

Helaas is het lastig om Major League Soccer voetbalshirts in Europa te bestellen. Ben je toch op zoek naar Major League Soccer merchandising? Check het exclusief in deze winkel of of deze winkel!