12 februari 2018

San Jose Earthquakes uitshirt 2018-2019

In navolging van vele concurrenten van de San Jose Earthquakes heeft ook de club uit Californië het nieuwe uittenue gelanceerd. ‘The Quakes’ spelen komend seizoen haar uitwedstrijden in de Major League Soccer in een klassiek wit shirt. Kledingsponsor van de club is het Duitse sportmerk adidas. Adidas is tot 2024 kledingsponsor van alle clubs uit de competitie. Daarom hebben alle 23 clubs uit de MLS een design dat is ontworpen door het merk. San Jose Earthquakes is opgericht in 1995 en ging de eerste vier jaar van het bestaan door het leven als de San Jose Clash. De topclub uit de Western Conference is zowel in 2018 als in 2019 te bewonderen in dit nieuwe voetbalshirt. In de Verenigde Staten worden de shirts namelijk altijd twee seizoenen gedragen. Benieuwd naar het nieuwe uitshirt van de San Jose Earthquakes? Check de details hieronder!

San Jose Earthquakes uitshirt 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van de club is compleet wit van kleur. Op het shirt is wel een bijzonder patroon te zien. Dit gaat om een motief, dat geïnspireerd is door de jaren 80. Ook nationale elftal van Rusland had dit motief op het Confederations Cup voetbalshirt van 2017. Het nieuwe uitshirt van San Jose Earthquakes is voorzien van een klassieke V-hals in het spierwit. Op de mouwen van het shirt is de badge van de MLS te vinden. Passend bij het ontwerp van het shirt is deze badge in het wit op het shirt geplaatst. Onder de badge zijn de biezen van beide mouwen in het blauw op het shirt te zien. Deze blauwe kleur komt ook terug bij de 3 bekende adidas strepen. Deze staan aan de zijkant van het shirt. Het adidas logo op de linkerkant van de borst is ook in deze blauwe kleur op het shirt te zien. Aan de rechterkant van de borst staat het logo van de club uit San Jose. Boven het logo van de club staan 2 sterren. Deze sterren vertegenwoordigen de 2 landskampioenschappen van de club in de Major League Soccer. De Californische topclub was zowel in 2001 als in 2003 de trotse kampioen van de Verenigde Staten. De kledingsponsor van de club is Sutter Health. Sutter Health staat pas sinds 2016 op de voorkant van het shirt van de San Jose Earthquakes. Rechtsonder op het shirt is een label met de tekst ''SJ74'' te zien. Dit staat voor de naam van de club en het oprichtingsjaar: ''San Jose Earthquakes 1974.'' Deze club werd in 1974 opgericht, maar helaas in 1988 alweer opgeheven. In deze 14 jaar hebben er wel een aantal grote spelers bij de club gespeeld. Bekende Nederlandse voetballers waren: Guus Hiddink en Hans Kraaij Jr. Op de achterkant van het shirt is ook een badge te vinden, namelijk de badge ‘’Proud supporter of the navy seal foundation.’’ Dit is een foundation die de meest elitaire soldaten van de Verenigde Staten en hun families steunt tijdens belangrijke uitzendingen. Een deel van de opbrengst van de verkoop van het shirt wordt genoteerd aan dit goede doel. Net zoals bij alle andere shirts van adidas, is ook dit shirt voor uitgerust met de adidas Climalite Technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat Danny Hoesen, Luis Felipe, Magnus Eriksson en al hun teamgenoten optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden in de Major League Soccer.

San Jose Earthquakes speelt haar thuiswedstrijden in hetzelfde voetbalshirt als in 2018.

San Jose Earthquakes uitshirt kopen

Vind jij dit klassieke uitshirt van de San Jose Earthquakes ook helemaal te gek? Dan is het mogelijk om dit shirt te kopen in de fanshop van de club.

Vanaf medio maart zal dit shirt ook te koop zijn in onderstaande winkel. Ook is het mogelijk dit shirt te bedrukken met de spelersnamen of met je eigen naam en rugnummer! Directe levering gegarandeerd!

Scoor nu je MLS shirt in DEZE WINKEL!