San José Earthquakes uitshirt 2020-2021

Het nieuwe San Jose Earthquakes uitshirt voor de seizoenen 2020 en 2021 is vandaag officieel gelanceerd door de club en adidas. In dit nieuwe tenue speelt de club uit Californië de uitwedstrijden in de Major League Soccer de komende twee seizoenen. San José Earthquakes eindigde vorig seizoen op een tiende plaats in de Amerikaanse competitie. Adidas is ook dit seizoen weer kledingsponsor van alle Major League Soccer tenues en dus ook verantwoordelijk voor het nieuwe tenue van de Quakes.

San José Earthquakes uit shirt en tenue 2020-2021

Evenals vrijwel alle Major League Soccer tenues voor 2020-2021 heeft het nieuwe San José Earthquakes uitshirt het adidas 1994 template. Dit template is geïnspireerd door verschillende tenues van adidas rondom het WK van 1994, dat in de Verenigde Staten plaats vond. Qua kleuren is het tenue geïnspireerd door de vlag van San José. Het San José Earthquakes uitshirt is namelijk overwegend wit en wordt gekenmerkt door een print van een ondergaande zon onder de V-hals. De V-hals van het tenue betreft een zogenaamde adidas EQT V-hals. Verder bevat het voetbalshirt verschillende blauwe accenten. Over de borst bevindt zich een horizontale, blauwe band. De bies aan de onderkant van de mouwen heeft ook deze kleur. De drie strepen van adidas staan verticaal op de rechter schouder van het tenue en dus niet op de andere schouder. Op de borst prijken de logo's van adidas en de club uit San José. Boven het logo van de club prijken twee sterren. Deze verwijzen naar de kampioenschappen van 2001 en 2003. De onderkant van het tenue bevat aan de linkerkant nog een speciaal detail. Hier staat in het geel/wit/blauw de initialen van de club met het oprichtingsjaar: SJ74. In de nek op de achterkant van het tenue staat in een sierlijk lettertype de naam van de stad. Op de mouwen van het tenue staan ook nog de officiële MLS badges. Deze badge is ook in stijl van de kleuren van het tenue en betreft een badge ter ere van het 25 jarig bestaan van de competitie.

Het San José Earthquakes uittenue 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met blauwe en gele accenten. Ook de kousen van het nieuwe uittenue van San José hebben deze kleurencombinatie. Alle MLS tenues zijn dit seizoen uitgerust met de AeroReady technologie, welke zorgt voor een verbeterde vochtafvoer en ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het tenue, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Danny Hoesen, Godoy, Wondolowski, Eriksson, Kazaisjvili en andere spelers. Check ook het San José Earthquakes thuisshirt.

San José Earthquakes voetbalshirt bestellen

Het nieuwe San José Earthquakes uitshirt van adidas kun je vanaf nu voor volwassenen bestellen. Dit kan in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Het tenue heeft een prijs van € 89,95 en kun je ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check in de onderstaande winkels ook nog meer Major League Soccer voetbalshirts. 

Bestel het nieuwe San José Earthquakes voetbalshirt in deze SHOP

of deze winkel!