De Sampdoria voetbalshirts voor het seizoen 2011/2012 zijn door de club en door een aantal leuke Italiaanse dames officieel geprenteerd. Het thuisshirt is opnieuw geheel blauw en wordt gekenmerkt door vier verticale banen over de borst in de clubkleuren van Sampdoria: wit/rood/zwart/wit. In deze banen staat in het midden het St. George schild, welke het symbool staat voor de provincie Genoa. Op de rechterborst van het shirt staat het logo van Kappa en op de andere borst is de badge van de naar de Serie B gedegradeerde club geborduur. Aan de bovenkant van de mouwen staat ook het loog van Kappa.

De kraag is rond en bovendien blauw. Net onder het midden van het shirt staat de nieuwe hoofdsponsor van Sampdoria: Gamenet. Het thuisshirt van Sampdoria wordt gecomplementeerd door een wit voetbalbroekje en blauwe kousen.

Het Sampdoria uitshirt 2011/2012 is wit en heeft een blauwe V-hals. Verder wordt het shirt gekenmerkt door vier diagonale lijnen, welke van de rechterschouder naar de linker onderkant van het shirt lopen. Deze banen hebben ook de clubkleuren van ''I Blucerchiati''. Op de linkerborst staat het logo van Sampdoria en op de andere borst de St. George vlag met daarboven het logo van Kappa. Deze staan ook weer op beide schouders. Verder zijn de onderkant van de mouwen ook blauw. Het uitshirt wordt gecomplementeerd door een blauw voetbalbroekje.

Ook Sampdoria heeft een 3e shirt voor het seizoen 2011/2012. Dit 2e uitshirt is geheel zwart en heeft hetzelfde design als het thuisshirt, maar is dan zwart. Dit 3e shirt wordt gecomplementeerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. Check hieronder de foto's van de nieuwe Sampdoria voetbalshirts. Deze kan je binnenkort kopen in de online voetbalshop van Subside Sports.

 

Koop het hier!