5 juli 2017

Saint Etienne voetbalshirts 2017-2018

Vandaag zijn ook de nieuwe voetbalshirts van de Franse club Saint Etienne officieel gelanceerd door kledingsponsor Le Coq Sportif en de Franse club. In deze nieuwe shirt speelt de Franse club de Ligue 1, Coupe de Ligue en Coupe de Franse wedstrijden gedurende 2017-2018. Saint Etienne eindigde afgelopen seizoen op een achtste plaats, waardoor het geen Europees voetbal speelt. Le Coq Sportif is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe tenues van de club. Deze functie vervult het van origine Franse merk al vanaf het seizoen 2015-2016 en beide partijen hebben een meerjarig contract. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt.

Saint Etienne thuisshirt 2017-2018

De nieuwe Saint Etienne voetbalshirts hebben hetzelfde template als de vandaag gepresenteerde voetbalshirts van Fiorentina. Het Saint Etienne thuisshirt is dit seizoen groen en wordt gekenmerkt door de v-hals in het rood/wit/blauw. Dit zijn de kleuren van het logo van Le Coq en deze kleuren komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Opvallend is dat het shirt een wat donkerdere tint groen heeft dan voorgaande seizoenen. Het logo van het Franse sportmerk prijkt op de rechter borst en de linker borst is uitgerust met het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Stade Geoffroy-Guichard. Boven dit logo prijkt een ster, welke verwijst naar de tien landskampioenschappen van de Franse club. Het logo van sponsor EOVI MCD Mutelle prijkt op het midden van het shirt en op de borst staat het embleem van subsponsor LOIRE. Het thuistenue van AS Saint Etienne wordt gecompleteerd door een groen broekje en groene kousen met rood/wit/blauwe details.

Saint Etienne uitshirt 2017-2018

Het uitshirt van Saint Etienne is dit seizoen geïnspireerd door de stad Saint Etienne. Deze stad staat bekend als een stad waarin vroeger veel mijnbouwindustrie aanwezig was. Om deze reden is het nieuwe uitshirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Stade Geoffrey Guichard overwegend zwart met gouden accenten. De gouden accenten komen terug in de v-hals en in de logo's van LOIRE en EOVIC MCD MUTELLE. Op de borst prijken weer de logo's van de club en Le Coq Sportif. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met gouden details. Deze kleuren komen ook weer terug in de broekjes en kousen van het tenue.

Saint Etienne 3e shirt 2017-2018

Het nieuwe Saint Etienne 3e tenue voor 2017-2-018 is overwegend wit met een groen/witte v-hals. De linker mouw bevat een speciaal detail. Deze is namelijk verdeeld in drie verschillende blokken. De bovenkant is groen, het midden wit en de onderkant zwart. Verder staan de logo's van de sponsoren, Le Coq en de club op dezelfde plek als de andere shirts. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit broekje en witte kousen met groene details.

Deze nieuwe shirts worden vanaf nu gedragen door Florentin Pogba, Hamouma, Perri, Beric, Pajot, Soderlund en andere sterspelers.

Saint Etienne voetbalshirt kopen

De nieuwe tenues en voetbalshirts van Saint Etienne voor 2017-2018 kan je vanaf medio midden juli kopen in de onderstaande online winkels. De prijs van de voetbalshirts is voor volwassenen € 79,95 en in de authentic versie kan je deze shirts scoren voor een prijs van € 119,95. In deze shops kan je de nieuwe Saint Etienne shirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of laten voorzien van de Ligue 1 badge. Wil je andere Saint Etienne producten kopen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe Saint Etienne shirt vanaf eind juli in deze SHOP

of deze WINKEL!