2 juli 2018

Saint Etienne voetbalshirts 2018-2019

Deze week zijn de nieuwe voetbalshirts van de Franse club Saint Etienne officieel gelanceerd door de Franse kledingsponsor Le Coq Sportif en de Franse club. In deze nieuwe voetbalshirts gaat Saint Etienne in het seizoen 2018-2019 spelen tijdens de wedstrijden in de Ligue 1, Coupe de Ligue en Coupe de France. De Franse club greep vorig seizoen plaatsing voor de Europa League nipt mis. Want op doelsaldo werd Saint Etienne uiteindelijk 7e, terwijl de eerste 6 ploegen zich plaatste voor Europees voetbal. De ploeg van trainer Jean-Louis Gasset gaat er alles aan doen om in het seizoen 2018-2019 zich weer te plaatsen voor Europees voetbal. De thuiswedstrijden worden door Saint Etienne gespeeld in het Stade Geoffro-Guichard. Dit stadion biedt plaats aan 42.000 supporters. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe voetbalshirts van Saint Etienne? Check de details hieronder!

Wil je direct de Saint Etienne voetbalshirts bestellen? Koop het exclusief in deze SHOP OF DEZE SHOP (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

Saint Etienne thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt van Saint Etienne is het kledingmerk Le Coq Sportif. Dit merk is ook verantwoordelijk voor het design van de shirts van de Italiaanse club Fiorentina. Het nieuwe thuisshirt van Saint Etienne is dan ook gebaseerd op hetzelfde template als het nieuwe thuisshirt van de Italiaanse club. De basiskleur van het nieuwe thuisshirt van Saint Etienne is groen. Groen is de traditionele clubkleur van de Saint Etienne. De bijnaam van de Franse club is dan ook niet voor niets ‘’De Groene.’’ Het nieuwe thuisshirt van Saint Etienne is gemaakt van een speciaal organisch materiaal. Het shirt wordt gekenmerkt door een groene kleur met enkele nog donkerder groene tinten. Deze donkerdere tint komt onder anderen terug in de kraag van het thuisshirt van Saint Etienne. De kraag is een echte polo kraag geeft een retro look aan het nieuwe shirt. Ook aan de zijkanten van het shirt is een strip aanwezig met deze donker groene tint. Op de rechterkant van de borst staat de haan van Le Coq Sportif. Op de linkerkant van de borst staat het logo van de Franse club, hierboven prijkt een ster. De stad Saint Etienne ligt dicht bij de rivier de Loire. Daarom staat vlak onder de kraag ‘’Loire Le Departement.’’ Kledingsponsor van de Franse club is AESIO. Deze naam staat in het wit op de voorkant van het nieuwe thuisshirt. Het nieuwe thuistenue van de Franse club wordt gecompleteerd een witte voetbalbroek en witte kousen.

Saint Etienne uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Saint Etienne is overwegend wit met groene details. Het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2018-2019 is gebaseerd op het zelfde template als het thuisshirt van de Franse club. De polo kraag van het shirt is groen. De strips aan de zijkant van het shirt zijn ook net als de kraag groen van kleur. Op de rechterkant van de borst staat het logo van Le Coq Sportif. In het logo van het Franse kledingmerk komen de kleuren van de Franse vlag terug. Op de linkerkant van de borst is het logo van Saint Etienne te zien. Boven dit logo prijkt één ster. Deze ster staat voor de 10 landskampioenschappen die zijn behaald door de Franse club. De naam van de rivier die vlak langs de stad loopt staat ook op het uitshirt van Saint Etienne. De kledingsponsor AESIO staat in groene letters op de voorkant van het shirt. Het nieuwe uitshirt van Saint Etienne wordt gecompleteerd door een groene broek en groene voetbalkousen

Saint Etienne 3e shirt 2018-2019

Ook is er door Le Coq Sportif een 3e wedstrijdshirt uitgebracht voor Saint Etienne. Dit 3e wedstrijdshirt is zwart van kleur met natuurlijk weer groene accenten. Het shirt heeft hetzelfde template als het thuis en uitshirt van de Franse club. De groene accenten zijn dan ook de polo kraag en de strips aan de zijkanten van het shirt. Op de borst van het shirt prijken de logo’s van Le Coq Sportif en Saint Etienne. Op de voorkant van het shirt staat de naam van de rivier en van de kledingsponsor AESIO. Deze letters zijn van beide wit.

De sterspelers van Saint Etienne, die komend seizoen in dit shirt gaan schitteren, zijn: Subotic, Perrin, Debuchy,  M’Vila, Dioussé, Tannane, Diony en Beric.

Saint Etienne voetbalshirt bestellen

De nieuwe voetbalshirts van Saint Etienne zijn vanaf medio midden juli te bestellen in de onderstaande webwinkels. De prijs van de nieuwe voetbalshirts is voor volwassenen € 79, 95. In deze webshops is het ook mogelijk om de shirts van Saint Etienne te laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere Saint Etienne Producten kopen? Check het overzicht met beschikbare artikelen hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Saint Etienne voetbalshirt in deze winkel! 

OF DEZE SHOP (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)