AS Saint Etienne voetbalshirts 2019-2020

AS Saint Etienne en kledingsponsor Le Coq Sportif hebben deze week de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 uitgebracht met de befaamde leus: ''Pour L'amour des verts.'' In deze tenues speelt Saint Etienne de Ligue 1, Coupe de Ligue en Europa League wedstrijden gedurende 2019-2020. Saint Etienne eindigde afgelopen seizoen op een vierde plek in de Franse competitie en speelt daarom weer in Europa komend seizoen. Het Franse sportmerk Le Coq Sportif is kledingsponsor van de Franse club. Deze functie heeft het merk sinds de zomer van 2015.

Bestel je Saint Etienne voetbalshirt altijd in deze winkel! of DEZE SHOP (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

Saint Etienne tenues 2019-2020

AS Saint Etienne thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Saint Etienne thuisshirt voor 2019-2020 bevat twee tinten groen. De bovenkant van het shirt heeft een donkerdere tint dan de onderkant van het tenue. Beide delen worden gescheiden door een golf. Verder bevat het tenue ook details uit de Franse vlag. De achterkant van de ronde hals bevat een band in de kleuren van de vlag: Rood/wit/blauw. Deze kleuren komen ook terug in het logo van Le Coq Sportif op de rechterborst. De andere borst bevat het logo van de club, inclusief een ster. Deze ster verwijst naar de tien landskampioenschappen van Saint Etienne. De Franse vlag is verder nog in een label aan de zijkanten van het tenue verwerkt. Op het midden van het tenue van Saint Etienne prijken de logo's van de sponsoren Loire en AESIO. Het thuistenue van Saint Etienne wordt compleet gemaakt door een groen broekje en groene kousen.

AS Saint Etienne uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Het Saint Etienne uitshirt voor 2019-2020 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. De bovenkant van het voetbalshirt is groen en vanaf de borst is het tenue wit. Verder ziet dit tenue er hetzelfde uit als het thuistenue. De logo's van de club en sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Ook dit shirt bevat aan de achterkant van de hals een band in de kleuren van de Franse vlag. ''Les Verts'' hebben dit seizoen ook een 3e shirt, waarin met name de uitwedstrijden in de Europa League en beker worden gespeeld. Dit tenue is gebaseerd op het shirt van 1999-2000. Dit voetbalshirt is geheel grijs met ook weer een golf over de borst. De taping aan de achterkant van de hals is groen/wit/zwart. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een grijs broekje en grijze kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Saint Etienne voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Cabella, Khazri, Saliba, Beric, Debuchy, Hamouma, Ruffier en andere sterspelers.

Saint Etienne voetbalshirt bestellen

De nieuwe voetbalshirts van Saint Etienne zijn vanaf deze maand te bestellen in de onderstaande webwinkels. De prijs van de nieuwe voetbalshirts is voor volwassenen € 79, 95. In deze webshops is het ook mogelijk om de shirts van Saint Etienne te laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere Saint Etienne Producten kopen? Check het overzicht met beschikbare artikelen hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Saint Etienne voetbalshirt in deze winkel! 

OF DEZE SHOP (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

 

Saint Etienne 3e shirt 2019-2020