13 mei 2016

AS Saint-Etienne voetbalshirt 2016-2017

AS Saint-Etienne heeft zowel het nieuwe thuisshirt, uitshirt als 3e shirt gelanceerd in samenwerking met kledingsponsor Le Coq Sportif. De Saint-Etienne voetbalshirts worden in het seizoen 2016-2017 gedragen tijdens onder andere Ligue 1 en Europa League wedstrijden. Met nog 1 wedstrijd te gaan bezit AS Saint-Etienne de 5e plaats in Ligue 1. Onder andere ex Heracles voetballer Tannane draagt komend seizoen de nieuwe AS Saint-Etienne voetbalshirts. De voetbalshirts van de Franse club halen inspiratie uit het klassieke design van de shirts uit de jaren '70. Lees hieronder meer over de nieuwste voetbalshirts!

AS Saint-Etienne thuisshirt 2016-2017

Het AS Saint-Etienne thuisshirt 2016-2017 is overwegend groen van kleur. Het voetbalshirt bevat een zeer klassieke polo kraag. In de binnenkant van de kraag staat Pour L'Amour gedrukt. De onderkant van de polo kraag bevat details die verwijzen naar de Franse vlag. Het bevat de kleuren rood, wit en blauw. Ook de bies aan de uiteinden van de mouwen beeldt dit detail uit. Deze kleuren komen bovendien terug in het logo van kledingsponsor Le Coq Sportif op de rechterborst. Daarnaast bevat de linkerborst het clublogo van Saint-Etienne. Dit logo bevat 1 kampioensster. Het logo van hoofdsponsor Eovi Mcd Mutuelle komt terug op het midden van het voetbalshirt. Het logo van co-sponsor Loire Le Departement komt direct terug onder de polo kraag.

AS Saint-Etienne uitshirt 2016-2017 

Zowel het AS Saint Etienne uit- als 3e shirt kennen eenzelfde template als het nieuwste thuisshirt. Over het algemeen verschillenen de shirts enkel in kleur van het thuisshirt. Dit houdt in dat de aanwezige details op het thuisshirt ook terugkomen op het uit- en 3e shirt. Het uitshirt is overwegend wit, maar bevat ook groene details. Zo is de polo kraag en de bies aan de uiteinden van de mouwen groen. De logo's van de diverse sponsoren zijn ook groen. Het 3e shirt van AS Saint-Etienne zal voornamelijk gedurene bekerwedstrijden gedragen worden. Het shirt is volledig navy van kleur. De logo's van de diverse sponsoren zijn wit. Ben je benieuwd naar foto's van de nieuwe AS Saint-Etienne voetbalshirts? Check ze hieronder en geef natuurlijk even jouw mening over de shirts!

AS Saint-Etienne voetbalshirts kopen

Zowel het nieuwe thuisshirt, uitshirt als 3e shirt van Saint Etienne kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen ongeveer € 70,-. Hier kan je het Saint Etienne shirt ook laten voorzien van de bedrukking van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer. Wil je andere producten of shirts van Saint Etienne kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare shirts hiernaast. Inclusief het legendarische retro shirt van de club uit de jaren '70.

Koop het nieuwe Saint Etienne shirt in deze Saint Etienne STORE

of in de online voetbalshop van Subside Sports.

Saint Etienne Thuisshirt 2016-2017

Saint Etienne Uitshirt 2016-2017Saint Etienne 3e Shirt 2016-2017