Saint Etienne voetbalshirts 2020-2021

Saint Etienne en kledingsponsor Le Coq Sportif hebben vandaag de nieuwe AS Saint Etienne voetbalshirts 2020-2021 gelanceerd. In deze tenues speelt Association Sportive de Saint Étienne de Ligue 1 en Coupe de France wedstrijden in 2020-21. ‘’Les Verts’’ eindigden afgelopen seizoen op een zeventiende plek in de Franse competitie en spelen dit seizoen opnieuw op het hoogste niveau van Frankrijk. Sinds 2015 is het Franse sportmerk Le Coq Sportif kledingsponsor van Saint Etienne en afgelopen maand werd het contract met het sportmerk met meerdere jaren verlengd. Le Coq Sportif was ook in de succesvolle jaren ’70 kledingsponsor van Saint Etienne.

Saint Etienne thuisshirt 2020-2021

De Saint Etienne voetbalshirts van Le Coq Sportif hebben al jaren een vrij simpel design en dat is dit jaar niet anders Het Saint Etienne thuisshirt is groen en wordt gekenmerkt door de v-baan over de borst. Verder zijn in het materiaal van het tenue dunne, geborduurde lijnen verwerkt. Daarnaast is het thuistenue uitgerust met een witte v-hals en is de ook de band aan de onderkant van de mouwen wit. De rechterborst bevat het logo van Le Coq Sportif, dat geheel in stijl is van de kleuren van de Franse vlag. De andere borst bevat het clublogo, inclusief een ster. De ster verwijst naar de tien landskampioenschappen van de club, waarvan de laatste van 1981 dateert. De sponsoren Loire en AESIO staat ook op de voorkant van het tenue. In de nek op de achterkant van het tenue prijkt nog een label in de kleuren van de vlag van Frankrijk. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en groene kousen.

Saint Etienne uitshirt 2020-2021

Het Saint Etienne uitshirt 2020-2021 is overwegend wit met een opstaande kraag in het groen en ook de band aan de onderkant van de mouwen is groen. Hetzelfde geldt voor de sponsorlogo’s op het uitshirt. Deze logo’s staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en dit geldt ook voor de logo’s van Le Coq Sportif en de club. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met groene accenten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Saint Etienne voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Aouchiche, Saliba, Hamouma, Bouanga, Perri, Fofana, Cabaye en nog meer spelers.

Saint Etienne voetbalshirt bestellen

De Saint Etienne voetbalshirts 2020-21 kun je vanaf augustus bestellen. De prijs van de nieuwe voetbalshirts is voor volwassenen € 79, 95. In de onderstaande winkels is het ook mogelijk om de shirts van Saint Etienne te laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere Saint Etienne Producten kopen? Check het overzicht met beschikbare artikelen hiernaast of hieronder. 

Scoor je Saint Etienne voetbalshirt in deze winkel! 

of deze Saint Etienne fanshop (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)