AS Saint Etienne Loïc Perrin special edition voetbalshirt

AS Saint Etienne en Le Coq Sportif hebben een speciaal voetbalshirt gelanceerd als ode aan oud sterspeler Loïc Perrin. De verdediger speelde in de periode 2003-2020 maa liefst 470 wedstrijden voor ''Les Verts'', waarin hij 27 keer scoorde. Perrin nam afgelopen zomer afscheid van Saint Etienne, waar hij ook al in de jeugd speelde. Met de Franse club won Perrin in 2013 de Coupe De La Ligue. Le Coq Sportif is de producent van het special edition voetbalshirt. Het merk is sinds 2015 de kledingsponsor van de Ligue 1 club.

Het AS Saint Etienne Loïc Perrin special edition voetbalshirt heeft de traditionele kleuren. Het voetbalshirt is groen en wordt gekenmerkt door de v-baan in de kleuren van de Franse vlag (blauw/wit/rood) over de borst. Dit design is geïnspireerd door het laatste voetbalshirt dat Perrin droeg. Perrin speelde zijn laatste wedstrijd voor Saint Etienne in de Coupe de France finale tegen Paris Saint Germain in het Stade De France in Parijs op 24 juli 2020. PSG won deze wedstrijd met 1-0 door een doelpunt van Neymar JR. Verder bevat het tenue aan de onderkant een sublimatieprint van foto's van Perrin tijdens zijn carrière. De mouwen van het special edition voetbalshirt is ook uitgerust met een speciale print, waarin het rugnummer van Perrin (24) en het clublogo zijn verwerkt. Op de rechterborst prijkt het Le Coq Sportif logo en de linkerborst bevat de badge van de club, inclusief een ster. De ster verwijst naar de tien Franse landskampioenschappen. Op het midden van de borst bevindt zich een speciale opdruk, welke verwijst naar de enige prijs die Perrin met Saint Etienne gewonnen heeft, de Coupe de La Ligue in 2013. Op de achterzijde van het tenue staat rugnummer 24 en in dit rugnummer zijn de namen van de spelers verwerkt, waarmee Perrin heeft samen gespeeld. Daaronder staat de tekst: ''2003-2020 – 17 Saisons En Verde.''

Van het tenue zijn slechts 470 items geproduceerd. Dit aantal komt overeen met het aantal wedstrijden die Perrin voor AS Saint Etienne gespeeld heeft. Het tenue wordt door Saint Etienne geleverd in een luxe cadeaboux en is alleen beschikbaar in de officiële clubshop van de Ligue 1 club. Ben je op zoek naar andere AS Saint Etienne voetbalshirts? Check het in deze fanshop!

Le Coq Sportif Saint Etienne Perrin voetbalshirt

 Perrin special edition voetbalshirt Saint Etienne