Rode Ster Belgrado voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe voetbalshirts van de kampioen van de kampioen van Servië zijn afgelopen maand ook gelanceerd door kledingsponsor Macron en de Servische club. In deze nieuwe voetbalshirts speelt Rode Ster Belgrado de wedstrijden in de nationale competitie, de beker in Europa gedurende 2018-2019. Het Italiaanse sportmerk is dit seizoen verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues. Beide partijen hebben sinds vorig jaar een partnership. Check hieronder alle details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de kampioen van de Servische SuperLiga.

Rode Ster Belgrado thuisshirt 2018-2019

Rode Ster Belgrado heeft natuurlijk een rijke geschiedenis. In 1991 won de Servische club zelfs de Europa Cup I, de huidige Champions League. In de finale van het toernooi won de club na strafschoppen van Olympique Marseille. Bekende sterspelers uit het elftal van destijds waren Mihajlovic, Prosinecki en Savicevic. De gouden details op het nieuwe thuisshirt zijn een ode aan het winnen van de Europa Cup I in 1991. Het shirt bevat ook dit jaar weer verticale, rode en witte banen. Deze banen worden geflankeerd door dunnere gouden strepen. Ook het logo van Macron op de rechter borst is goud en dit geldt ook voor de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk. Verder bevat het shirt dit seizoen een v-hals en worden de mouwen afgesloten door een bies in de clubkleuren van Rode Ster Belgrado: rood/blauw/wit. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en boven het logo staan twee gouden sterren. Deze sterren verwijzen naar de 28 kampioenschappen van de club. De club werd negentien keer kampioen van het voormalige Joegoslavië, vijf keer van Servië & Montenegro en vier keer van Servië. Op het midden van het tenue prijkt het logo van hoofdsponsor GAZRPOM, welke ook de hoofdsponsor is van Schalke 04.

Rode Ster Belgrado uitshirt 2018-2019

Het nieuwe Rode Ster Belgrado uitshirt voor 2018-2019 is geheel in stijl van de kleuren van de Servische vlag en is blauw met een rode en witte band over de borst. Ook dit tenue bevat een v-hals met subtiele, rode details en deze kleuren komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De logo's van Macron, de club en GAZRPROM staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door blauwe kousen en een blauw broekje. Op beide nieuwe voetbalshirts staat ook de naam van de club nog op de achterkant.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Rode Ster Belgrado voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Radonjic, Milijas, Degenek, Meleg, Srnic, Ebecilio en nog meer sterren.

Rode Ster Belgrado voetbalshirt bestellen

De nieuwe Rode Ster Belgrado voetbalshirts voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops.Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van de tenues is € 79,95. Check bovendien goedkopere shirts en t-shirts in de onderstaande winkels. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het shirt direct in deze winkel

of deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts)