Rode Ster Belgrado Champions League voetbalshirts 2019-2020

Rode Ster Belgrado en kledingsponsor Macron hebben een dag na plaatsing voor de groepsfase van de Champions League speciale tenues voor het kampioenenbal gelanceerd. Rode Ster speelde in de play-off van het toernooi twee wedstrijden tegen de Zwitserse club Young Boys. Beide wedstrijden eindigden in een gelijkspel, maar omdat de Servische club in Zwitserland twee keer had gescoord, heeft het zich op basis van uitdoelpunten geplaatst voor de groepsfase. In deze nieuwe tenues speelt de club van trainer Vladan Milojević de resterende wedstrijden in het toernooi.

Rode Ster Belgrado Champions League thuisshirt 2019-2020

Mocht Rode Ster als derde eindigen in de Champions League poule dan wordt het tenue vervolgens ook gedragen in de Europa League. Het Rode Ster Belgrado Champions League thuisshirt 9is overwegend wit met twee brede rode, verticale banen over het tenue. Deze banen hebben verschillende tinten rood en naar de zijkanten een fading design. Ook de brede band op de mouwen heeft dit design. Het Rode Ster Belgrado Champions League tenue bevat verder een V-hals. Op de rechterborst en de mouwen staat het Macron hero logo en de linkerborst bevat het logo van de club. De drie sterren boven het logo verwijzen naar de kampioenschappen van de club. Deze staan ook op de achterkant van het tenue. Op het midden van het tenue staat sponsor GAZPROM. De binnenkant van de hals is verder uitgerust met een label in de clubkleuren. Dit label bevat ook de naam van de club: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА. Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met rode details.

Rode Ster Belgrado Champions League uitshirt 2019-2020

Rode Ster Belgrado draagt tijdens de uitwedstrijden in Europa ook een nieuw uitshirt. Dit shirt is navy blauw en wordt gekenmerkt door de zigzagbanen in het rood/wit over de borst. De ronde hals van het Belgrado Champions League uitshirt is een combinatie van rood en wit en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van het tenue. De logo's van de club, GAZPROM en Macron staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje en kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Marko Marin, Ben Nabouhane, Boakye, Degenek, Pavkom, Tomané en andere spelers. Check ook het thuisshirt en uitshirt die Rode Ster Belgrado draagt in de competitie.

Rode Ster Belgrado voetbalshirt bestellen

De nieuwe Rode Ster Belgrado Champions League voetbalshirts voor 2019-2020 kan je vanaf september bestellen in de onderstaande webshops. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van de tenues is € 79,95. Check bovendien goedkopere shirts en t-shirts in de onderstaande winkels. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het shirt direct in deze winkel

of deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts)