Rode Ster Belgrado thuisshirt 2019-2020

Rode Ster Belgrado en kledingsponsor Macron hebben het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 gelanceerd. In dit tenue speelt de kampioen van Servië de wedstrijden in de Servische Super Liga, de beker en in Europa gedurende het seizoen 2019-2020 in het Rode Sterstadion. Het nieuwe tenue van Rode Ster is geïnspireerd door het voetbalshirt van het seizoen 1990-1991. Dit betreft het jaar waarin Rode Ster Belgrado de Europa Cup I won. In de finale in het Stadio San Nicola in Bari won Rode Ster na strafschoppen van Olympique Marseille.

Rode Ster Belgrado thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Rode Ster Belgrado voetbalshirt voor 2019-2020 wordt gekenmerkt door de brede rode en witte banen over het shirt. Deze brede banen zijn weer uitgerust met dunne pinstripes. Door de rode banen loopt een subtiele, witte lijn en door de witte baan een rode lijn. De mouwen van het nieuwe tenue zijn geheel rood en bevatten aan de onderkant een witte lijn. Dit is ook de kleurencombinatie van de V-hals. De rechterborst bevat het nieuwe Macron logo. Waar voorheen altijd het woordmerk van het Italiaanse sportmerk op de tenues stond, heeft Macron voor aankomend seizoen een nieuw logo geïntroduceerd. De andere borst bevat het logo van de Servische club. Boven het logo staan twee sterren. Deze sterren verwijzen naar de kampioenschappen van de club. Ook dit seizoen staat Gazprom weer op het midden van de tenues van Rode Ster. Het thuistenue van Rode Ster wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rood/witte kousen.

Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe Rode Ster Belgrado voetbalshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als El Fardou Ben Nabouhane, Pavkov, Boakye, Marin , Savic en andere spelers.

Rode Ster Belgrado voetbalshirt bestellen

De nieuwe Rode Ster Belgrado voetbalshirts voor 2019-2020 kan je vanaf deze zomer bestellen in de onderstaande webshops.Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van de tenues is € 79,95. Check bovendien goedkopere shirts en t-shirts in de onderstaande winkels. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het shirt direct in deze winkel

of deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts)