Rode Ster Belgrado thuisshirt 2021-2022

De Servische topclub Rode Ster Belgrado heeft zojuist het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2021-2022 officieel gelanceerd. In dit nieuwe tenue gaat Rode ster haar thuiswedstrijden spelen in de Servische competitie, de beker en tijdens de wedstrijden in de Champions League. Afgelopen seizoen is Rode Ster Belgrado namelijk voor de zevende keer kampioen van de Servische competitie. Thuiswedstrijden speelt Rode Ster in het Rajko Mitic Stadion. Dit stadion biedt plaats aan ongeveer 50.000 supporters. Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt is het Italiaanse sportmerk Macron. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe thuisshirt van Rode Ster Belgrado? Check de details hieronder!

Rode Ster Belgrado thuis shirt en tenue 2021-2022

Het nieuwe thuisshirt van Rode Ster Belgrado heeft een klassiek karakter. Dat is ook niet gek want het nieuwe thuisshirt voor aankomend seizoen is geïnspireerd door het tenue van de Servische gigant uit het seizoen 1997-1998 van de toenmalige kledingsponsor Kappa. Tegenwoordig is het Italiaanse sportmerk Macron de trotse kledingsponsor van de Servische topclub. Het thuisshirt wordt gekenmerkt door de traditionele clubkleuren van Rode Ster Belgrado. Deze zijn rood en wit. Het shirt heeft twee rode banen, met zwarte omlijning, en een witte baan in het midden van het shirt. Het nieuwe tricot is uitgerust met een polo kraag, ook dit zorgt voor klassiek karakter. Op de rechterkant van de borst is het logo van kledingsponsor Macron te vinden. Het juichende poppetje, het logo van Macron, is wit van kleur. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van Rode Ster Belgrado. Hierboven schitteren 3 gouden sterren. Deze staan voor de kampioenschappen van de Servische club. In totaal is Rode Ster Belgrado al 26 keer kampioen geworden. zeven keer kampioen van Servië en negentien keer de trotse kampioen van Joegoslavië. De sterren staan voor de kampioenshappen van Joegoslavië. De shirtsponsor van de Servische club is het Russische bedrijf GAZPROM. Zowel de voetbalbroek als de kousen van het nieuwe thuistenue zijn ook rood/wit van kleur. Zoals alle Macron voetbalshirts zijn deze tenues uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is in het materiaal van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. 

Check hieronder nog meer foto’s van het nieuwe thuistenue van Rode Ster Belgrado welke vanaf nu gedragen gaat worden door spelers als Katai, Falco, Kanga, Ivanic en nog veel meer sterren en check ook het Rode Ster Belgrado uitshirt 2021-2022. 

Rode Ster Belgrado voetbalshirt bestellen

De nieuwe voetbalshirts van Rode Ster Belgrado voor het seizoen 2021-2022 zijn vanaf nu te bestellen in de onderstaande webshops. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het tenue is € 79,95. Check bovendien goedkopere shirts en t-shirts in de onderstaande winkels. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Rode Ster Belgrado shirt in de officiële MACRON SHOP

of in DEZE SHOP (inclusief goedkope t-shirts)

Rode Ster Belgrado thuisshirt 2021-2022