10 juni 2019

Rode Ster Belgrado uitshirt 2019-2020

Het nieuwe uitshirt van Rode Ster Belgrado is vandaag officieel gelanceerd. Natuurlijk is dit gedaan in samenwerking met kledingsponsor Macron. In dit nieuwe shirt speelt de kampioen van Servië haar wedstrijden in de Servische Super Liga, de Servische beker en in Europa gedurende het seizoen 2019-2020. Rode Ster Belgrado is al 29 keer landskampioen geworden. Deze zijn echter opgesplitst in het Joegoslavisch, Servisch en Montenegrijns en Servisch landskampioenschap. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe uitshirt van de record kampioen uit Oost Europa, check dan de details hieronder!

Rode Ster Belgrado uit shirt en tenue 2019-2020

Macron heeft dit seizoen gekozen voor een blauw uitshirt voor Rode Ster. Het nieuwe tricot heeft verder witte en rode details, zo komen de clubkleuren van Rode Ster Belgrado ook terug in het uitshirt van de club. De body van het shirt, heeft een gaaf zigzag-patroon van lijnen. Dit ziet er erg flitsend uit. Over de schouders van het shirt loopt een verticale witte baan. Het nieuwe uitshirt van de Servische voetbalclub is uitgerust met een moderne v hals. Deze wordt versierd door een witte en een rode omlijning. Deze clubkleuren komen ook terug in de biesjes aan de mouwen van het shirt. Op de rechterkant van de borst prijkt het logo van Macron. Het Italiaanse merk heeft een transformatie ondergaan. Waar eerst altijd de naam van het merk op de borst stond, zie je nu het logo van het Italiaanse sportmerk. Op de linkerkant van de borst prijkt het clubwapen van Rode ster. Boven dit logo zie je twee gouden sterren. Deze staan voor de kampioenschappen die de club heeft behaald. Op het midden van het shirt is de naam van de hoofdsponsor te zien. Dit is Gazprom en staat in grote witte letters op het shirt. Het nieuwe uittenue van Rode Ster Belgrado wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek en blauwe kousen met rode en witte details. Aankomend seizoen heeft de club uit Servië ook een derde voetbalshirt. Dit shirt lijkt erg op het uitshirt, echter is de kraag bij het derde wedstrijd rond. De kleur van het nieuwe derde shirt is grijs en de strepen op de schouders zijn rood van kleur. In deze shirts gaat Rode Ster Belgrado aankomend seizoen opjacht naar de 30e landstitel en hiermee de bijbehorende derde ster op het shirt.

Rode Ster Belgrado voetbalshirts bestellen

De nieuwe voetbalshirts van Rode Ster Belgrado zijn vanaf deze zomer te koop in de onderstaande webshop. In deze winkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je eigen naam en/of rugnummer, ook kun je ervoor kiezen om de naam van je favoriete voetballer van de Servische club achter op het shirt te zetten. Check ook het overzicht met andere producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Rode Ster voetbalshirt in DEZE SHOP