Rode Ster Belgrado Europa League voetbalshirt 2020-2021

Rode Ster Belgrado en kledingsponsor Macron hebben nu ook een speciaal Rode Ster Belgrado Europa League voetbalshirt 2020-2021 gelanceerd. In dit voetbalshirt speelt Rode Ster Belgrado alleen de thuiswedstrijden in de Europa League. In groep L neemt de Servische club het dit jaar op tegen 1899 Hoffenheim, Slovan Liberec en KAA Gent.

Het Rode Ster Belgrado Europa League thuisshirt is dit jaar geïnspireerd door het voetbalshirt van het seizoen 1978-1979. Dit betreft het tenue waarin de club de UEFA Cup finale van 1979 verloor. Over twee wedstrijden was Borussia Mönchengladbach de sterkste. Het Rode Ster Belgrado is dit jaar weer overwegend wit en wordt gekenmerkt door de twee brede rode banen over de body. Deze rode banen worden geflankeerd door twee dunnere rode banen. Dit design komt ook terug op de mouwen. Deze zijn overwegend wit met een brede rode band, geflankeerd door twee dunnere rode banen. De bies aan de onderzijde van de mouwen bevat een design van dunne, rode en witte strepen. Verder heeft het Europa League voetbalshirt dit seizoen een gevouwen kraag met daarin ook weer het rood/wit gestreepte design. Bovendien bevat de hals een v-opening. Op de rechterborst en mouwen prijkt het logo van Macron. Het Italiaanse sportmerk is sinds de zomer van 2017 kledingsponsor van de Servische club. Op het midden van het tenue prijkt sponsor Gazprom. De olieproducent is sinds 2010 de hoofd- en shirtsponsor van ‘’Zvezda’’ (de ster). De linkerborst van het tenue is uitgerust met de badge van de club, die in 1991 de Europa Cup I won. De binnenzijde van de hals is voorzien van een label met daarin de leus van de club. Op de mouwen draagt de club in het toernooi de officiële Europa League badge en Respect badge. Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met rode accenten. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Alle tenues van Macron zijn dit jaar uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues waarin Rode Ster alleen de Europa League wedstrijden speelt. Dit tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Katai, Falcinelli, Nabouhane Kanga, Spiridonovic, Gavric en andere spelers. Check ook de andere Rode Ster Belgrado voetbalshirts. 

Rode Ster Belgrado voetbalshirt bestellen

De nieuwe Rode Ster Belgrado voetbalshirts 2020-2021 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van de tenues is € 79,95. Check bovendien goedkopere shirts en t-shirts in de onderstaande winkels. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het shirt direct in deze winkel

of deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts)