Rode Ster Belgrado voetbalshirts 2022-2023

De Servische voetbalclub Rode Ster Belgrado heeft in samenwerking met kledingsponsor Macron ook de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2022-2023 gepresenteerd. Dit seizoen bevat de collectie drie nieuwe voetbalshirts. In deze tenues speelt de kampioen van Servië de wedstrijden in de Servische Super Liga, de beker en in Europa. Macron is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Rode Ster Belgrado voetbalshirts. Het Italiaanse sportmerk is sinds 2017 de kledingsponsor van de voetbalclub uit Belgrado.

Rode Ster Belgrado thuisshirt 2022-2023

Het Rode Ster Belgrado (FK Crvena zvezda) thuisshirt 2022-2023 heeft opnieuw het design van verticale rode en witte banen. Een aantal van de rode banen wordt geflankeerd door dunnere gouden banen. De gouden tint komt ook terug in de band aan de onderkant van de mouwen en in de polokraag. De kraag en de biesjes bevatten ook een rode lijn. De rechterborst bevat het logo van Macron in het goud en het logo van het Italiaanse sportmerk staat ook op de mouwen. De linkerborst is uitgerust met het clublogo van Rode Ster Belgrado. Boven dit logo staan drie gouden sterren, welke verwijzen naar de 19 landskampioenschappen. Per vijf kampioenschappen mag men in Servië een ster aan het logo toevoegen. Hoofdsponsor GAZPROM staat in het blauw op eht midden van het tenue. Het thuisshirt bevat nog een aantal details. Aan de binnenkant van de onderkant van het voetbalshirt is een zinsnede uit het clublied van Rode Ster verwerkt en de binnenkant van de hals bevat een label in de clubkleuren. In de nek op de achterzijde van het tenue zijn drie sterren geborduurd. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten een witte taping. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Rode Ster Belgrado uitshirts 2022-2023

Het Rode Ster Belgrado uitshirt 2022-2023 is blauw en wordt gekenmerkt door de print van sterren aan de onderzijde van het tenue. Deze sterren refereren aan de ster uit het clublogo. Het uitshirt bevat een ronde hals in het rood/wit. Dit is ook de kleurencombinatie van de band aan de onderkant van de mouwen. Dit voetbalshirt bevat aan de achterkant van de hals een klein label in de clubkleuren. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met rode en witte accenten. In sommige uitwedstrijden draagt Rode Ster Belgrado het alternatieve uitshirt. Dit Rode Ster Belgrado 3e voetbalshirt 2022-2023 is geïnspireerd door het uitshirt van het seizoen 1988-1989. Het voetbalshirt is wit en bevat aan de onderkant twee rode zigzagbanen. Het 3e voetbalshirt is uitgerust met een rode polokraag met twee subtiele witte lijnen en dit is ook het design van de band aan de onderkant van de mouwen. Dit tenue bevat dezelfde details als het uitshirt en wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met rode accenten. Zoals alle tenues van Macron zijn deze voetbalshirts uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Rode Ster Belgrado voetbalshirt bestellen

De nieuwe Rode Ster Belgrado voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 85,-. Check ook andere merchandising van de Servische voetbalclub in deze winkels. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel je Rode Ster Belgrado shirt in de officiële MACRON SHOP

of in DEZE SHOP (inclusief goedkope t-shirts)

Rode Ster Belgrado thuisshirt 2022-2023

Rode Ster Belgrado uitshirt 2022-2023

Rode Ster Belgrado 3e shirt 2022-2023