Rode Ster Belgrado uitshirt 2021-2022

Rode Ster Belgrado en kledingsponsor Macron hebben nu eindelijk ook het Rode Ster Belgrado uitshirt 2021-2022 gepresenteerd. In augustus lanceerden beide partijen al het Rode Ster Belgrado thuisshirt. Het uittenue wordt door het elftal van trainer Josef Zinnbauer gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Servische Superliga, de beker en in de Europa League. In Europa neemt de club het dit jaar op tegen Sporting Braga, Midtjylland en Ludogoretsk.

Het Rode Ster Belgrado uitshirt 2021-2022 is dit jaar overwegend navy blauw en bevatten aan de bovenkant een design van ruiten in een iets andere tint donkerblauw. Deze ruiten lopen ook deels door over de mouwen. Deze mouwen zijn zilver/grijs en worden afgesloten door een rood/witte band. Verder bevat het tenue een y-hals met aan de achterzijde een rode band. Het Macron Hero logo prijkt op de rechterborst in het wit en op de mouwen in het donkerblauw. De linkerborst is uitgerust met de badge van de club en op het midden van het tenue staat sponsor GAZPROM. Het voetbalshirt bevat nog een aantal details. Op de achterzijde van het tenue staan in de nek drie sterren. Deze sterren verwijzen, evenals de sterren boven het logo, naar de meer dan 30 (32) kampioenschappen van Servië. De binnenkant van de hals bevat nog een label in de clubkleuren van Rode Ster. Hierin staan het logo en de naam van de club in het Servisch: ''ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА.'' Het tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen met zowel rode als zilveren accenten.

Alle tenues van het Italiaanse sportmerk Macron zijn uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Rode Ster Belgrado voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Falco, Dragovic, Diony, Zivkovic, Katai en nog meer spelers.

Wil je dit tenue bestellen? Dat kan vanaf nu in de onderstaande winkels. Het voetbalshirt is alleen voor volwassenen beschikbaar en heeft een prijs van € 79-. Check bovendien goedkopere shirts en t-shirts in deze winkels. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Rode Ster Belgrado shirt in de officiële MACRON SHOP

of in DEZE SHOP (inclusief goedkope t-shirts)

Rode Ster Belgrado uitshirt 2021-2022

Rode Ster Belgrado uittenue 2021-2022

Rode Ster Belgrado uittenue 2021-2022