26 juni 2017

Rode Ster Belgrado voetbalshirts 2017-2018

Rode Ster Belgrado (Crvena zvezda) en Macron hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 officieel gepresenteerd. Macron is vanaf dit seizoen kledingsponsor van de Servische club en is verantwoordelijk voor de ontwerpen en de productie van de nieuwe shirts van de club. Deze functie heeft het merk vanaf dit seizoen overgenomen van Nike. In deze shirts speelt Rode Ster Belgrado de wedstrijden in de Servische Superliga gedurende 2017-2018. Check hieronder meer informatie over het nieuwe uitshirt en thuisshirt van de club.

Rode Ster Belgrado thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe thuisshirt van Rode Ster Belgrado heeft het iconische design. Dit shirt wordt gekenmerkt door de rode en witte verticale banen over het shirt. De mouwen zijn overwegend rood en bevatten een witte bies aan de onderkant. Op de rechter borst prijkt het logo van de nieuwe kledingsponsor en de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk komen terug op de schouders en mouwen. De linker borst is uitgerust met het logo van de club. Boven dit logo prijken twee sterren. Deze sterren verwijzen naar de gewonnen Europa Cup I in 1991 en het gewonnen WK voor clubteams in 1991. Hoofdsponsor GAZPROM staat op het midden van de nieuwe tenues van Rode Ster. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een wit broekje en rood/witte kousen.

Rode Ster Belgrado uitshirt 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van Rode Ster Belgrado wordt gekenmerkt door de blauwe horizontale banen over het shirt. Deze banen zijn in twee verschillende tinten blauw op het shirt aanwezig. Verder bevat het shirt een v-hals en kleine opstaande kraag in de clubkleuren van de club: rood en wit. De logo's van Macron, de club en GAZPROM staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een blauw broekje en blauwe kousen.

Zoals alle Macron tenues zijn deze tenues ook uitgerust met de mPerformance technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Vooralsnog zijn de tenues van Rode Ster Belgrado nergens te koop. Wil je een fan t-shirt van de club kopen, check DEZE SHOP!