15 juli 2018

Rode Ster Belgrado uitshirt 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van de Servische kampioen Rode Ster Belgrado is vandaag officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de Italiaanse kledingsponsor Macron. In dit nieuwe uitshirt speelt de club in de Super Lig, de Servische beker en in Europa, want door het kampioenschap van de club is dit gave nieuwe shirt ook te bewonderen tijdens de doordeweekse Europese avonden. De echte naam van de Servische club is Crvena Zvezda maar hier in Nederland wordt de club nog steeds herkend als Rode Ster Belgrado. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe uitshirt van Rode Ster Belgrado? Check de details hieronder!

Rode Ster Belgrado uit shirt en tenue 2018-2019

Net als afgelopen seizoen is de basiskleur van het nieuwe uitshirt van Rode Ster navy blauw. Vorig seizoen werd het shirt gekenmerkt door horizontale banen, dit seizoen is het shirt egaal blauw. Op de borst van het nieuwe uitshirt is een dubbele horizontale baan te zien. Deze baan heeft de kleuren rood en wit. Dit zijn de clubkleuren van de Servische topclub. Het shirt heeft een erg modern design gekregen van de Italiaanse kledingsponsor. Het shirt is uitgerust met een V hals. Deze wordt gekenmerkt met subtiele rode details. Op de mouwen van het shirt is het logo van Macron te zien. Het juichende poppetje is wit van kleur. De biesjes aan de onderkant van de mouwen hebben een schitterend subtiel rode lijn. Ook de onderkant van de achterkant van het nieuwe uitshirt heeft een rode rand. Op de rechterkant van de borst is de naam van Macron te zien. De naam van het Italiaanse merk staat op de witte baan in blauwe letters. Sinds het seizoen 2017-2018 is Macron verantwoordelijk voor het design van de wedstrijdkleding van Rode Ster Belgrado. Deze functie namen zij toen ter tijd over van het Amerikaanse sportmerk Nike. Op de linkerkant van de borst prijkt het clubwapen van Rode Ster. Boven dit wapen schitteren twee gouden sterren. Deze staan voor de tien landskampioenschappen die de club heeft behaald. Het grootste succes van Rode Ster Belgrado dateert echter uit het seizoen 1990-1991. Dit seizoen werd namelijk de Europacup 1 gewonnen. De shirtsponsor van Rode Ster Belgrado is GAZPROM. De naam van dit bedrijf staat in witte letters op het midden van het shirt.

Het nieuwe uittenue van Rode Ster Belgrado wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek en blauwe kousen. Hierop zijn de uitingen van Macron en Rode Ster ook terug te vinden. Macron maakt bij al haar tenues gebruik van de mPerformance technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat de spelers van Rode ster optimaal kunnen presteren.

Rode Ster Belgrado voetbalshirt bestellen

De nieuwe Rode Ster Belgrado voetbalshirts voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops.Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van de tenues is € 79,95. Check bovendien goedkopere shirts en t-shirts in de onderstaande winkels. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het shirt direct in deze winkel

of deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts)