11 februari 2019

Real Salt Lake uitshirt 2019-2020

De Amerikaanse club Real Salt Lake heeft met adidas het nieuwe uitshirt voor 2019-2020 uitgebracht. In dit voetbalshirt speelt de club uit Utah de uitwedstrijden in de Major League Soccer gedurende het seizoen 2019 en 2020. Real Salt Lake eindigde afgelopen seizoen op een zesde plaats in de Western Conference en speelt haar thuiswedstrijden in het Rio Tinto Stadium. Real Salt Lake heeft dit seizoen geen nieuw thuisshirt. Het thuisshirt van 2018 wordt ook in 2019 gedragen. Check hieronder alle details van het nieuwe uittenue!

Het nieuwe uitshirt van Real Salt Lake is overwegend wit en bevat een flitsende print van horizontale, rode strepen en stippen. Dit effect wordt door adiudas het glitch effect genoemd en is geheel in stijl van de clubkleuren van de club uit Salt Lake City. Daarnaast is het tenue uitgerust met een adidas EQT collar in het navy blauw/rood. Deze kleuren komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De mouwen zijn verder geheel wit en bevatten de officiële MLS badges. Deze badges zijn geheel in stijl van de kleuren van het tenue en zijn wit/rood. De drie adidas strepen bevinden zich alleen op de schouders en zijn rood. Hetzelfde geldt voor de logo's van de club en adidas op de borst. Boven het logo staat een zilveren ster. Deze ster verwijst naar de gewonnen MLS Cup in 2009. Hoofdsponsor LifeVantage staat in het donker blauw op het midden van het tenue. Zoals alle MLS tenues bevat ook dit tenue verschillende details. In de nek bevindt zich een tag met daarin de leus van de club: AS ONE. Deze leus wordt onderbroken door twee gekruiste zwaarden. De onderkant van het tenue bevat een afbeelding van een bijenkorf. De bijenkorf is een symbool voor de staat Utah, dat bekend staat als de bijenkorfstaat. Dit verwijst op zijn beurt weer naar de onderlinge samenwerking tussen de inwoners van de staat. In de bijenkorf zijn ook de cijfers 05 verwerkt. Dit verwijst naar het jaar 2005, het eerste seizoen waarin Real Salt Lake deelnam aan de MLS. Het Real Salt Lake uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met rode details. Deze kleuren komen ook weer terug in de kousen van het uitshirt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Beckerman, Rusnák, Saucedo, Kreilach, Plata en nog meer sterspelers. Check ook het thuisshirt.

Helaas is het vrij lastig om in Europa de Real Salt Lake voetbalshirt te bestellen. Ben je op zoek naar andere MLS merchandising? Bestel het dan exclusief in deze winkel of deze winkel!