17 februari 2017

Real Salt Lake uitshirt 2017-2018

Weer een Major League Soccer voetbalshirt! Vandaag is namelijk ook het nieuwe shirt van Real Salt Lake officieel gelanceerd door adidas en de club uit Salt Lake City (Utah). In dit nieuwe shirt speelt Real Salt Lake de MLS uitwedstrijden gedurende 2017-2018. Zoals van alle teams in de Major League Soccer is adidas kledingsponsor van Real Salt Lake en heeft het Duitse sportmerk een uniek shirt gelanceerd met vele speciale details. Check alle ins en outs van het nieuwe tenue van de club waar Albert Rusnak momenteel onder contract staat.

Wil je een Major League Soccer shirt kopen? Check dan alle shirts in deze SHOP of alle adidas voetbalshirts in deze online winkel!

Real -salt -lake -tenue

Real Salt Lake thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Real Salt Lake shirt voor 2017-2018 is overwegend wit en bevat doorzichtige verticale strepen over het shirt. Kenmerkend aan het shirt is de brede ronde hals met daaronder een v-design. Bovendien is het nieuwe voetbalshirt van Real Salt Lake uitgerust met blauwe details, welke terug komen in de adidas strepen over de schouders en het logo van het sportmerk op de rechter borst. De andere borst is uitgerust met het logo van de club en boven het logo prijkt een ster. Deze ster verwijst naar de gewonnen MLS Cup in 2009. Hoofdsponsor LifeVantage versiert het midden van het shirt van Real Salt Lake. Dan de details van het shirt... De linker onderkant van het shirt is uitgerust met de vlag van de Verenigde Staten, terwijl de achterkant van het shirt het wapen van de staat Utah bevat. De bies aan de onderkant van de mouwen is uitgerust met een speciale tekst: ''RS AS ONE.'' Zoals alle MLS voetbalshirs zijn ook de shirts van Real Salt Lake uitgerust met de Major League Soccer badges op de mouwen. Deze badges zijn geheel in stijl van de clubkleuren van Real Salt Lake. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met blauwe details. Ook de kousen hebben deze kleurencombinatie.

Zoals alle tenues van adidas zijn de tenues van Real Salt Lake uitgerust met de adidas Climacool of Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van de shirts waarin sterren als Beckermann, Rusnak, Movsisjan en andere sterren komende jaargang schitteren!

Real Salt Lake voetbalshirt kopen

Het nieuwe Real Salt Lake shirt en tenue voor 2017-2018 kan je vooralsnog alleen in de clubshop kopen. Vanaf begin maart 2017 scoor je het shirt in de onderstaande shop voor volwassenen. Het shirt heeft een prijs van € 84,95 en kan uiteraard bedrukt worden met de naam en het nummer van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe shirt (binnenkort) in deze SHOP

of alle adidas voetbalshirts in deze online winkel!

Real -salt -lake -shirt -2017-2018