28 januari 2018

Real Salt Lake thuisshirt 2018-2019

Er is weer een nieuw MLS voetbalshirt bekend. Afgelopen weekend maakten adidas en de Amerikaanse club Real Salt Lake het nieuwe thuisshirt voor 2018 en 2019 bekend. In dit nieuwe shirt speelt Real Salt Lake de Major League Soccer thuiswedstrijden in het Rio Tinto Stadium gedurende 2018 en 2019. Adidas is ook dit jaar kledingsponsor van de club uit de Verenigde Staten. Het Duitse sportmerk verzorgt namelijk de kleding van alle MLS clubs. Dit seizoen presenteren Real Salt Lake en adidas geen nieuw uitshirt. Komend seizoen wordt hetzelfde uitshirt als vorig seizoen gebruikt. Check hieronder alle details van het nieuwe thuisshirt van de equipe van Jeff Cassar.

Real Salt Lake thuis shirt en tenue 2018-2019

Het thuisshirt van Real Salt Lake City vormt altijd een kleurig geheel. De body van het shirt is rood en verder bevat het shirt gele en blauwe kenmerken. De drie strepen van adidas over de schouders zijn geel en de mouwen van het shirt zijn blauw. Bovendien bevat het shirt een ronde hals. Op de linker borst prijkt het embleem van de club. Boven het logo staat een ster. Deze ster verwijst naar de gewonnen MLS Cup in 2009. De andere borst bevat het logo van adidas in het geel en sponsor Life Vantage versiert het midden van het shirt. Verder bevat het shirt nog een aantal opvallende details. Zo is de achterkant van de hals uitgerust met het getal ‘’05’’. Dit verwijst naar het oprichtingsjaar van de club: 2005. De mouwen van het voetbalshirt bevatten de officiële MLS badges, welke in stijl zijn van de clubkleuren van de Amerikaanse club. Het tenue van Real Salt Lake City wordt compleet gemaakt door een blauw broekje met gele adidas strepen. De kousen zijn rood met gele details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Real Salt Lake tenue. Dit shirt is uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Real Salt Lake maakt in dit shirt haar officiële debuut in maart, wanneer de competitie weer start. Hierin schitteren vanaf dan spelers als Beckerman, Movsisjan, Plata, Rusnak en andere sterren. Check ook het nieuwe uitshirt voor 2018!

Real Salt Lake voetbalshirt kopen

Het nieuwe Real Salt Lake shirt en tenue voor 2017-2018 kan je vooralsnog alleen in de clubshop kopen. Vanaf begin maart 2018 scoor je het shirt in de onderstaande shop voor volwassenen. Het shirt heeft een prijs van € 84,95 en kan uiteraard bedrukt worden met de naam en het nummer van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe thuisshirt (binnenkort) in deze SHOP

of alle adidas voetbalshirts in deze online winkel!