6 februari 2020

Real Salt Lake thuisshirt 2020-2021

Vandaag hebben Real Salt Lake en adidas het nieuwe Real Salt Lake thuisshirt voor 2020-2021 officieel gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt de club uit Utah de Major League Soccer thuiswedstrijden in het Rio tinto Stadium in Salt Lake City gedurende het seizoen 2020 en 2021. Real Salt Lake eindigde afgelopen seizoen op een derde plaats in de Western Conference, maar werd in de Conference Semifinals uitgeschakeld door de latere winnaar van de MLS Cup: Seattle Sounders.

Real Salt Lake thuis shirt en tenue 2020-21

Het nieuwe Real Salt Lake thuisshirt voor 2020-2021 is dit jaar weer overwegend rood en bevat een all-over print van blauw/rode golven over het tenue. Deze golven zijn geïnspireerd door de sierlijke lijnen uit het logo van de Noord-Amerikaanse club en het landschap van de stad. Een ander kenmerk van het nieuwe thuistenue is de brede bies aan de onderkant van de mouwen. Verder heeft het nieuwe Real Salt Lake thuistenue hetzelfde template als alle andere Major League Soccer tenues. Het tenue is namelijk voorzien van een V-hals. De stijl van de hals is geïnspireerd door de hals van adidas tenues rondom 1994, het jaar waarin het WK voetbal plaats vond in de Verenigde Staten. De drie strepen van adidas staan dit seizoen verticaal op de rechterschouder, zijn wat breder en blauw. De linkerschouder bevat geen trademark strepen van adidas. Op de rechterborst prijkt het adidas logo in het geel en de andere borst bevat het embleem van de club. Boven het logo staat een zilveren ster, welke verwijst naar de gewonnen MLS Cup van 2009. Sponsor LifeVantage staat op het midden van het tenue. De onderkant van het voetbalshirt is verder uitgerust met een speciael graphic met daarin het stamnummer van de club: 05. Op de achterkant van het tenue staan in de nek twee gekruiste hamers met daartussen de leus van de Amerikaanse club: ''AS ONE.'' Verder zijn de mouwen uitgerust met de officiële Major League Soccer badges. Dit betreft een badge ter ere van het 25 jarig bestaan van de competitie.

Het Real Salt Lake thuistenue 2020 wordt compleet gemaakt door een geheel blauw voetbalbroekje met gele accenten. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het tenue. De nieuwe Real Salt Lake tenues zijn door adi voorzien van de nieuwe AeroReady technologie, voor een verbeterde ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Rusnak, Savarino, Kreilach, Glad, Baird en nog meer spelers. Check ook het Real Salt Lake uitshirt. 

Real Salt Lake voetbalshirt bestellen

Helaas is het vrij lastig om in Europa de Real Salt Lake voetbalshirt te bestellen. Ben je op zoek naar andere MLS merchandising? Bestel het dan exclusief in deze winkel of deze winkel!

Real Salt Lake voetbalshirt 2020-2021

Real Salt Lake tenue 2020-2021