Real Salt Lake thuisshirt 2022-2023

De Amerikaanse voetbalclub Real Salt Lake en adidas hebben vandaag het nieuwe Real Salt Lake thuisshirt 2022-2023 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de club uit Salt Lake City de Major League Soccer en bekerwedstrijden in het Rio Tinto Stadium. Het nieuwe tenue wordt zowel in 2022 als in 2023 gedragen. Ook dit seizoen speelt de club van trainer Pablo Mastroeni weer in de Western Conference. Adidas is verantwoordelijk voor het design en de productie van het nieuwe tenue. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle MLS voetbalclubs.

Real Salt thuis shirt en tenue 2022-2023

Het adidas Real Salt Lake thuisshirt 2022-2023 is door de club omgedoopt tot het ''Believe Kit.'' Deze titel is niet zomaar uit de lucht gegrepen. Dit seizoen is het namelijk tien jaar geleden dat het nummer ''Believe'' van Branden Steinecker van Rancid bestaat. Dit is sindsdien het officiële clublied van Real Salt Lake. Het Real Salt Lake thuisshirt heeft ook dit jaar is ook dit jaar weer een opvallende verschijning. Het tenue herbergt alle clubkleuren van de club uit de Verenigde Staten. Het voetbalshirt is rood en bevat een overlappende V-hals, waarin alle clubkleuren terug komen: blauw, geel en rood. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De schouders bevatten gele adidas strepen en aan de zijkanten van het voetbalshirt bevindt zich een blauw vlak. Het voetbalshirt bevat, zoals alle Major League Soccer voetbalshirts, verschillende details. De linkermouw is uitgerust met de officiële Major League Soccer badge en deze badge heeft dezelfde kleuren als het voetbalshirt: rood/geel/blauw. De linker onderkant van het tenue is uitgerust met een speciale graphic in de vorm van de staat Utah met daarin het getal 05, verwijzend naar het oprichtingsjaar van de club: 2005. Deze graphic is een eerbetoon aan de staat Utah, de ''Beehive State'' en met name naar de industrie, het harde werken en de vastberadenheid van de inwoners. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt bevindt zich een print van een leeuwenkop. Deze graphic symboliseert één van de kernwaarden van Real Salt Lake: PRIDE (TROTS). De trots van de duizenden fans die thuis of in het stadion meeleven wanneer de spelers het veld betreden, alsook de trots van de hele Real Salt Lake familie, waar men zich ook bevindt.

Verder bevat de rechterborst van het Real Salt Lake thuisshirt het adidas performance logo in het geel en staat op het midden van het tenue het logo van sponsor LifeVantage. Het tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten gele adidas strepen. De kousen bevatten ook alle clubkleuren. Zoals alle adidas tenues is het Real Salt Lake City thuistenue uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is verwerkt in de stof (100% polyester) van de voetbalshirts en zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Real Salt Lake City voetbalshirt 2022-2023, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Kreilach, Wood, Mendez Rubin, Glad, Kei, Meram en nog meer spelers. In 2022 speelt Real Salt Lake de uitwedstrijden in het Real Salt Lake uitshirt 2021-2022.

Real Salt Lake voetbalshirt bestellen

Helaas kun je het nieuwe Real Salt Lake voetbalshirt alleen bestellen in de officiële clubshop van de Amerikaanse voetbalclub. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95. Ben je op zoek naar andere MLS merchandising? Bestel het dan exclusief in deze winkel of deze winkel!

 

Real Salt Lake thuisshirt 2022-2023

Real Salt Lake thuisshirt 2022-2023

Real Salt Lake thuisshirt 2022-2023

Real Salt Lake thuisshirt 2022-2023