25 januari 2016

Real Salt Lake thuisshirt 2016

Het nieuwe Real Salt Lake thuisshirt voor 2016 is als één van de eerste voetbalshirts van de Major Soccer League officieel gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt Real Salt Lake de MLS thuiswedstrijden in het Rio Tinto Stadion in Salt Lake City gedurende 2016. Het nieuwe shirt maakt gebruik van het nieuwe template van Adidas, waarbij de drie strepen op de zijkanten van het shirt staan.

Het nieuwe Real Salt Lake voetbalshirt voor 2016 is zoals altijd overwegend rood en bevat zowel blauwe als gele accenten uit de clubkleuren van de club. De blauwe en gele accenten komen allereerst terug in de v-hals van het shirt. Bovendien komen deze kleuren terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Het MLS embleem op de rechter mouw is zoals ook vorig jaar het geval was, geheel in stijl van de clubkleuren en is blauw/rood/geel. Het logo van Adidas staat op de rechter borst en de andere borst bevat de badge van de club. Boven dit logo prijkt een gouden ster, welke verwijst naar de gewonnen MLS Cup in 2009. Hoofdsponsor LifeVantage staat op het midden van het shirt. De drie strepen van Adidas staan niet meer op de schouders en mouwen, maar lopen in het geel over de zijkanten van het shirt. Het nieuwe tenue van de club uit de Verenigde Staten wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met gele Adidas stripes en ook weer de logo's van de club en Adidas. De kousen van het nieuwe tenue zijn ook rood met gele accenten. Check hieronder de foto's van de nieuwe shirts, welke door Adidas zijn uitgerust met de Adidas Climacool technologie, voor een optimale prestatie.

De voetbalshirts van Real Salt Lake voor 2016 kan je vanaf maart kopen in de online shop van Subside Sports, evenals andere voetbalshirts van MLS clubs. Directe levering en de mogelijkheid tot bedrukking!

Real -Salt -Lake -thuisshirt -2016-adidas
Real -salt -lake -voetbalshirts