Real Salt Lake FC uitshirt 2021-2022

Real Salt Lake en adidas hebben vandaag het nieuwe Real Salt Lake FC uitshirt 2021-2022 officieel bekend gemaakt. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de club uit Salt Lake City de Major League Soccer uitwedstrijden in 2021 en 2022. Het ene seizoen lanceren de club en adidas een nieuw thuisshirt en het andere seizoen een nieuw uitshirt. Deze tenues worden dus twee seizoen gedragen. Real Salt Lake draagt het thuisshirt van vorig seizoen, dus ook in 2021. Adidas is dus verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe tenues. Het Duitse sportmerk namelijk de kledingsponsor van alle Major League Soccer clubs.

Wit Real Salt Lake uit shirt en tenue 2021-22

Het nieuwe Real Salt Lake uitshirt 2021-2022 is geheel wit en bevat een all-over print, waarin verschillende elementen zijn verwerkt, die iconisch zijn voor de club, het stadion (het Rio Tinto Stadium) en de fans. Daarnaast zijn de clubkleuren van de Amerikaanse voetbalclub in het tenue verwerkt: rood en blauw. De thuiskleuren van Real Salt Lake zijn geïnspireerd door de kleuren van Spanje. De ronde hals bevat een subtiele rode lijn en deze komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Ook het logo van adidas op de rechterborst en de badge van de club op de linkerborst zijn rood. De adidas strepen op de mouwen en het logo van sponsor LifeVantage op het midden van het tenue zijn donkerblauw. Zoals ieder Major League Soccer tenue bevat het Real Salt Lake FC uitshirt 2021-2022 ook verschillende details. Boven de badge van de club prijkt een zilveren stèr. Deze ster verwijst naar het winnen van de MLS Cup in 2009, De linkermouw bevat de officiële competitiebadge en deze badge is geheel in stijl van de kleuren van het uitshirt: wit/rood. Aan de onderkant van het tenue is een tag in de vorm van een bijenkorf verwerkt met het getal 05. Dit getal verwijst naar het debuutseizoen van de club in de Major League Soccer: 2005. Verder prijkt in de nek nog graphic van een leeuw. Het tenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. De kousen van het nieuwe uittenue zijn wit met blauwe adidas stripes. 

Ook deze voetbalshirts zijn weer voorzien van de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht, voor een optimale prestatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Rossi, Meram, Rusnak, Onuoha, Putna, Kreilach en nog meer spelers.

Real Salt Lake voetbalshirt bestellen

Helaas is het vrij lastig om in Europa de Real Salt Lake voetbalshirt te bestellen. Ben je op zoek naar andere MLS merchandising? Bestel het dan exclusief in deze winkel of deze winkel!

Real Salt Lake uitshirt 2021-2022

Real Salt Lake uittenue 2021-2022