Dit is het grijze Real Madrid Champions League trainingspak 2023-2024

Tijdens de voorbereiding op de Champions League wedstrijden dit seizoen dragen de spelers van Real Madrid een nieuw trainingspak. Dit trainingspak werd tegelijkertijd met het 3e voetbalshirt van ''Los Blancos'' gepresenteerd en wordt dus alleen gedragen tijdens de voorbereiding op de wedstrijden in het miljardenbal. Tijdens de voorbereiding op de La Liga en Copa del Rey wedstrijden draagt het team van trainer Carlo Ancelotti het andere Real Madrid trainingspak 2023-2024. Het Real Madrid Champions League trainingspak bestaat ook uit een training sweater en trainingsbroek en heeft alle kenmerken van het adidas TIRO23 template.

Grijze Real Madrid training sweater 2023-2024

Het Real Madrid Champions League trainingspak 2023-2024 is overwegend grijs. De training sweater is grijs, waarbij de mouwen een iets donkerdere tint hebben. De kleur van de nieuwe Champions League collectie van ''de Koninklijke'' is geïnspireerd door de uitshirts van het afgelopen decennia en met name de tenues waarin de club het toernooi won. De training sweater heeft ook alle kenmerken van het adidas TIRO23 template. Dit betekent dat de adidas trademark strepen op de onderkant van de mouwen staan. Deze zijn bijna niet zichtbaar, omdat deze (bijna) dezelfde kleur hebben als de mouwen. De logo's van adidas en Real Madrid hebben een opvallendere kleur. Deze zijn namelijk goud. De training sweater is ook dit jaar weer uitgerust met een semi hoge hals met een rits tot de borst en de mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, voor de perfecte pasvorm. De achterkant van de Real Madrid Champions League training sweater is iets langer.

Real Madrid Champions League trainingsbroek 2023-2024

Het grijze Real Madrid trainingspak wordt compleet gemaakt door een donkergrijze trainingsbroek. De trainingsbroek heeft aan de onderkant lichtgrijze adidas strepen en de logo's van de club uit Madrid en adidas ter hoogte van de heupen zijn goud. De Champions League trainingsbroek van Real Madrid heeft verder de gebruikelijke functionele kenmerken:

  • Elastische tailleband met trekkoord
  • Zakken met ritsen aan de zijkanten
  • Toelopende pasvorm. Dit betekent dat de trainingsbroek strak om de kuiten en enkels valt
  • De onderkant van de Real Madrid trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen, waardoor je de trainingsbroek nog makkelijker over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit kunt doen.
  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie

Real Madrid Champions League trainingspak bestellen

Het grijze Real Madrid trainingspak 2023-2024 kun je alleen voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) bestellen in de onderstaande winkels. De training sweater is € 80,- en de trainingsbroek is € 70,-. Check ook de andere Real Madrid trainingskleding van dit seizoen in de onderstaande winkels!

Voetbalshop
vanaf € 69.95
Bestellen >
Adidas.nl
vanaf € 69.95
Bestellen >
Voetbaldirect
vanaf € 69.95
Bestellen >

Dit is het grijze Real Madrid Champions League trainingspak 2023-2024
Dit is het grijze Real Madrid Champions League trainingspak 2023-2024
Dit is het grijze Real Madrid Champions League trainingspak 2023-2024