Dit is het Real Madrid trainingspak 2023-2024

De spelers en speelsters van Real Madrid dragen dit seizoen weer een nieuw trainingspak. Het nieuwe Real Madrid trainingspak 2023-2024 werd vandaag, tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt, gepresenteerd door de club en kledingsponsor adidas. Het trainingspak bestaat ook dit jaar weer uit een training sweater en een trainingsbroek. Daarnaast heeft het trainingspak een standaard template, namelijk het adidas TIRO23 template. Dit template gebruikt het Duitse sportmerk voor alle trainingskleding dit seizoen.

Real Madrid training sweater 2023-2024

Het Real Madrid trainingspak 2023-2024 is beschikbaar in twee verschillende kleurencombinaties, namelijk in het navy blauw en het wit met navy blauwe mouwen. Wij bespreken het trainingspak aan de hand van de donkerblauwe versie. Deze kleur wordt door adidas ''Legend Ink'' genoemd. Het trainingspak heeft dus alle kenmerken van het adidas TIRO 23 template. Dit betekent dat de adidas trademark strepen op de onderkant van de mouwen staan. Op de Real Madrid training sweater hebben de strepen een opvallende kleurencombinatie, namelijk paars, wit en goud. De zijkanten van de training sweater bevatten een goud vlak en dit vlak is ook weer kenmerkend voor het adidas TIRO23 template. Op de borst staan het logo van adidas en het clublogo. Het adidas logo betreft het nieuwe adidas logo, welke alleen nog maar drie diagonale blokken bevat. Het Real Madrid logo betreft een monochroom logo. Dit logo heeft dezelfde kleuren als de training sweater en is navy blauw/wit. De training sweater heeft verder de volgende functionele kenmerken:

  • 100% polyester
  • Semi hoge hals met een rits tot de borst
  • Duimgaten aan de onderkant van de mouwen
  • Langere achterzoom
  • Adidas AeroReady technologie, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie

Real Madrid trainingsbroek 2023-2024

Het Real Madrid trainingspak 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een donkerblauwe trainingsbroek. De adidas trademark strepen op de zijkanten van de trainingsbroek hebben dezelfde kleurencombinatie als op de onderkant van de mouwen van de training sweater. Bovendien bevat de trainingsbroek een goud vlak. De trainingsbroek bevat ook de logo's van de club en adidas. Ook de trainingsbroek bevat de standaard kenmerken:

  • De bovenkant van de Real Madrid trainingsbroek bevat een tailleband met trekkoord, zodat je de pasvorm aan kunt passen.
  • De trainingsbroek is uitgerust met twee zakken met een rits.
  • De trainingsbroek heeft een taps toelopend design. Dit betekent dat de trainingsbroek strakker om de enkels en kuiten valt.
  • De onderkant is uitgerust met enkelritsen, zodat je de trainingsbroek makkelijker aan en uit kunt doen over je voetbalschoenen of sneakers.
  • 100% polyester
  • adidas AeroReady technologie voor de afvoer van vocht en voor ventilatie

Het Real Madrid trainingspak 2023-2024 is ook beschikbaar in een authentic versie. Dit betreft het trainingspak dat daadwerkelijk door de spelers gedragen wordt. Dit trainingspak bevat extra ventilatiezones op de plekken waar de spelers het meest zweten. Deze trainingspakken vallen ook meer getailleerd en zijn alleen beschikbaar voor volwassenen.

Real Madrid trainingspak bestellen

Het nieuwe adidas Real Madrid trainingspak 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit zijn de prijzen van de items:

  • Training sweater: Vanaf € 64,95
  • Trainingsbroek: Vanaf € 59,95
  • Trainingspak met trainingsjack: Vanaf € 99,95

Het trainingspak is beschikbaar voor zowel kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) als voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL). Check ook de andere Real Madrid trainingskleding in deze winkels! 

Dit is het Real Madrid trainingspak 2023-2024
Dit is het Real Madrid trainingspak 2023-2024
Dit is het Real Madrid trainingspak 2023-2024
Dit is het Real Madrid trainingspak 2023-2024
Dit is het Real Madrid trainingspak 2023-2024