Real Madrid thuisshirt 2023-2024 uitgelekt

De eerste afbeelding van het nieuwe adidas Real Madrid thuisshirt 2023-2024 is deze week via verschillende social mediakanalen en websites uitgelekt. Als dit echt het nieuwe tenue van ''Los Blancos'' wordt, dan speelt het team van trainer Carlo Ancelotti in dit voetbalshirt de Champions League, La Liga en Copa del Rey thuiswedstrijden in het Estadio Santiago Bernabeu volgend seizoen. Of dit ook echt het nieuwe Real Madrid voetbalshirt wordt, weten we pas in mei of juni. Dan lanceren de club uit de Spaanse hoofdstad en kledingsponsor adidas namelijk het voetbalshirt officieel. Zeker is dat adidas weer verantwoordelijk is voor de productie en het design van de Real Madrid voetbalshirts 2023-2024. Het Duitse sportmerk is sinds 1998 de kledingsponsor van Real Madrid. Hoofdsponsor Emirates Fly Better is sinds 2013 verbonden aan ''De Koninklijke'' en staat ook volgend seizoen weer op de Real Madrid voetbalshirts.

Real Madrid voetbalshirt 2023-2024

Het Real Madrid thuisshirt 2023-2024 is natuurlijk overwegend wit en bevat naar verluidt zowel navy blauwe (door adidas ''LEGEND INK'' genoemd) als gele (''PRELOVED YELLOW'') accenten. Deze kleurencombinatie komt waarschijnlijk terug in de twee lijnen van de overlappende V-hals en in de band aan de onderkant van de mouwen. De adidas strepen staan op de schouders van het voetbalshirt en zijn ook geel. De tint ''PRELOVED YELLOW'' lijkt op een goudkleurige tint. Of het tenue ook een all-over print bevat, is nog niet bekend. Alle logo's staan in ieder geval op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat het nieuwe adidas performance logo. Dit logo wordt ook wel het 3BAR logo genoemd en bestaat alleen nog maar uit de drie diagonale blokken. Dit logo staat vanaf dit seizoen op alle adidas voetbalshirts en is op het Real Madrid thuisshirt donkerblauw. De andere borst is uitgerust met het officiële clublogo en op het midden van het tenue staat het logo van Emirates Fly Better in het navy blauw. De zijkanten van het voetbalshirt bevatten een donkerblauwe baan, welke doorloopt naar de onderkant van de achterzijde van het nieuwe Real Madrid voetbalshirt. Het Real Madrid thuistenue wordt opnieuw compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en deze bevat aan de zijkanten navy blauwe adidas strepen. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de club en adidas. De kousen zijn wit met aan de bovenkant gele adidas strepen.

Zoals alle adidas tenues zijn de nieuwe Real Madrid voetbalshirts ook komend seizoen weer uitgerust met de nieuwste performance technologieën van adidas. De authentic voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) zijn uitgerust met de adidas HEAT.RDY technologie en de replica voetbalshirts bevatten de adidas AeroReady technologie. Beide systemen zijn in de stof van de tenues verwerkt en zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic/match voetbalshirts vallen meer getailleerd, hebben extra ventilatiezones en zijn lichter.

Nogmaals, of deze informatie klopt, weten we pas bij de officiële release van deze voetbalshirts in mei of juni. Tot die periode spelen de Madrilenen de thuiswedstrijden in het Santiago Bernabeu in het adidas Real Madrid thuisshirt 2022-2023.

Real Madrid voetbalshirt bestellen

Het Real Madrid thuisshirt 2023-2024 kun je pas vanaf de officiële releasedatum bestellen. De voetbalshirts hebben dezelfde prijzen als voorgaande seizoenen. Deze prijzen zijn als volgt:

  • Volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL en XXL): € 89,95
  • Dames (maten XXS, XS, S, M, L, XL en XXL) € 89,95
  • Kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176): € 69,95
  • Peuters en kleuters (maten 92, 98, 104, 110, 116) € 64,95
  • Authentic voetbalshirt (maten XS, S, M, L, XL en XXL): € 139,95
  • Voetbalshirt met lange mouwen (kinderen en volwassenen): vanaf € 74,95.

In deze winkels vind je ook nog de huidige Real Madrid voetbalshirts en kun je de tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel het Real Madrid voetbalshirt altijd in de officiële adidas SHOP

of deze webshop!

of deze SHOP! 

Real Madrid thuisshirt 2023-2024 uitgelekt