Real Madrid thuisshirt 2023-2024

Real Madrid en adidas hebben het nieuwe Real Madrid thuisshirt 2023-2024 officieel gepresenteerd. In deze voetbalshirts speelt de club uit de Spaanse hoofdstad de La Liga, Copa del Rey en Champions League thuiswedstrijden in het Estadio Bernabeu gedurende het seizoen 2023-2024. ''Los Blancos'' eindigde vorig seizoen op een tweede plek in de Spaanse competitie, behaalde de halve finale van de Champions League en won de Copa del Rey. Komend seizoen snakt de club met nieuwe sterspelers zoals Bellingham en Brahim Diaz weer naar de ''grote'' prijzen en het lijkt erop dat adidas daar in het design van het nieuwe thuisshirt rekening mee heeft gehouden. Het Duitse sportmerk is ook dit seizoen weer de producent van de Real Madrid voetbalshirts. Deze functie heeft adidas sinds 1998. Emirates Fly Better is sinds medio 2013 de shirtsponsor. Check ook het nieuwe Real Madrid uitshirt!

A touch of gold! 

Het Real Madrid thuisshirt 2023-2024 is natuurlijk weer maagdelijk wit en, wellicht om de spelers te motiveren, heeft adidas gouden accenten aan het voetbalshirt toegevoegd. De laatste keer dat het thuistenue van de ''Koninklijke'' gouden details had, was tijdens het seizoen 2011-2012. Dit seizoen bevat het voetbalshirt niet alleen gouden details, maar ook navy blauwe accenten.  Deze kleurencombinatie komt terug in de twee lijnen van de geribbelde, ronde hals en in de band aan de onderkant van de mouwen. De adidas strepen staan op de schouders van het voetbalshirt en zijn ook goud. Het Real Madrid thuisshirt is dit seizoen ook uitgerust met een subtiele all-over print, die het elegante karakter van de club symboliseert. Alle logo's staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat het nieuwe adidas performance logo. Dit logo wordt ook wel het 3BAR logo genoemd en bestaat alleen nog maar uit de drie diagonale blokken. Dit logo staat vanaf dit seizoen op alle adidas voetbalshirts en is op het Real Madrid thuisshirt donkerblauw. De andere borst is uitgerust met het officiële clublogo en op het midden van het tenue staat het logo van Emirates Fly Better in het navy blauw. De zijkanten van het voetbalshirt bevatten een donkerblauwe baan, welke doorloopt naar de onderkant van de achterzijde van het nieuwe Real Madrid voetbalshirt. Een speciaal detail bevindt zich op de achterkant van de hals. Hier staat het motto van de club: ''¡Hala Madrid!”

Het Real Madrid thuistenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten gouden adidas strepen. De band aan de onderkant van de achterkant van het voetbalbroekje is donkerblauw. Op de voetbalbroekjes staan ook weer de logo's van de club en adidas. De kousen zijn wit met aan de bovenkant drie gouden adidas trademark strepen. Op het midden van de kousen staan ook de initialen van de club in het donkerblauw: RMCF.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% gerecycled polyester
  • Technologie: adidas Heat.RDY en adidas AeroReady. De authentic voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) zijn uitgerust met de adidas HEAT.RDY technologie en de replica voetbalshirts bevatten de adidas AeroReady technologie. Beide systemen zijn in de stof van de tenues verwerkt en zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic/match voetbalshirts vallen meer getailleerd, hebben extra ventilatiezones en zijn lichter.
  • Pasvorm: Authentic - Slimfit, Replica - Normaal 

Real Madrid voetbalshirt bestellen

Het Real Madrid thuisshirt 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts hebben dezelfde prijzen als voorgaande seizoenen. Deze prijzen zijn als volgt:

  • Volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL en XXL): € 99,95
  • Dames (maten XXS, XS, S, M, L, XL en XXL) € 99,95
  • Kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176): € 74,95
  • Peuters en kleuters (maten 92, 98, 104, 110, 116) € 69,95
  • Authentic voetbalshirt (maten XS, S, M, L, XL en XXL): € 139,95
  • Voetbalshirt met lange mouwen (kinderen en volwassenen): vanaf € 74,95.
  • Voetbalbroekje: Vanaf € 39,95
  • Kousen: Vanaf € 22,95

In deze winkels kun je de nieuwe Real Madrid voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering!

Real Madrid thuisshirt 2023-2024
Real Madrid thuisshirt 2023-2024
Real Madrid thuisshirt 2023-2024
Real Madrid thuisshirt 2023-2024