Real Madrid 3e voetbalshirt 2023-2024

Real Madrid en adidas hebben het nieuwe Real Madrid 3e voetbalshirt 2023-2024 officieel gepresenteerd! In dit voetbalshirt speelt ''Los Blancos'' vooral de uitwedstrijden in de Champions League, maar ook een aantal uitwedstrijden in La Liga en de Copa Del Rey. Het 3e shirt is namelijk het alternatief voor het Real Madrid uitshirt 2023-2024. Het tenue wordt ook weer gedragen door het vrouwenelftal en alle jeugdelftallen. Qua kleur heeft het nieuwe Real Madrid voetbalshirt zelfs wat weg van het uitshirt. Het 3e shirt heeft een wat eenvoudiger en klassieker design.

Eenvoudig en elegant

Het Real Madrid 3e voetbalshirt 2023-2024 is donker grijs (charcoal/carbon) met gouden accenten. In tegenstelling tot het nieuwe uitshirt bevat het alternatieve uitshirt geen speciaal patroon op de voorkant van het tenue. Ook op dit voetbalshirt verwijzen de gouden details weer naar de indrukwekkende prijzenkast van ''De Koninklijke''. De club uit de Spaanse hoofdstad werd maar liefst 35 keer kampioen van Spanje, won twintig keer de Copa del Rey, veertien keer de Champions League, twee keer de UEFA Cup en won acht keer de wereldbeker. De gouden accenten komen terug in alle logo's op het nieuwe voetbalshirt. De rechterborst bevat het adidas logo, de linkerborst het clublogo en op het midden van het voetbalshirt staat traditiegetrouw het logo van Emirates Fly Better. Het Real Madrid logo betreft dus een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: goud/donkergrijs. Het voetbalshirt is verder uitgerust met een stijlvolle henley collar met een knoopje. Op de linkerkant van de kraag zijn bovendien de initialen van de club geborduurd: RMCF. Opvallend genoeg zijn de adidas trademark strepen op de schouders in stijl van de kleur van het voetbalshirt, waardoor deze bijna niet zichtbaar zijn. De strepen zijn namelijk ook grijs.

Het alternatieve uittenue van Real Madrid wordt compleet gemaakt door een donkergrijs voetbalbroekje met aan weerszijden grijze adidas strepen. De logo's van adidas en de club op het voetbalbroekje zijn ook goud. De sokken hebben ook deze kleurencombinatie.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologieën: adidas Heat.RDY en adidas AeroReady. De authentic voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) bevatten de adidas Heat.RDY technologie en de replica voetbalshirts de adidas AeroReady technologie. Beide systemen zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic voetbalshirts zijn echter uitgerust met extra ventilatiezones, zijn lichter en vallen meer getailleerd.
  • Pasvorm: Authentic – SlimFit, Replica – Normaal

Real Madrid 3e voetbalshirt bestellen

Het grijze Real Madrid uitshirt 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit zijn de prijzen van de voetbalshirts:

  • Replica volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL): € 99,95
  • Replica kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176): € 74,95
  • Authentic voetbalshirt (maten XS, S, M, L, XL, XXL): € 159,95
  • Voetbalbroekjes: Vanaf € 39,95
  • Sokken: Vanaf € 22,95

In deze winkels kun je de Real Madrid voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Check ook de andere Real Madrid voetbalshirts in deze winkels!

Adidas.nl
vanaf € 74.95
Bestellen >
Voetbalshop
vanaf € 74.95
Bestellen >
subsidesports.nl
vanaf € 74.95
Bestellen >
€ 5,- korting met code VOETBAL

Real Madrid 3e voetbalshirt 2023-2024
Real Madrid 3e voetbalshirt 2023-2024
Real Madrid 3e voetbalshirt 2023-2024
Real Madrid 3e voetbalshirt 2023-2024
Real Madrid 3e voetbalshirt 2023-2024