Real Madrid uitshirt 2023-2024

Het nieuwe Real Madrid uitshirt 2023-2024 is op een ludieke manier gelanceerd door adidas en ''Los Blancos''. De spelers van Real Madrid droegen het nieuwe uitshirt namelijk in het vliegtuig naar Los Angeles, waar het team van trainer Carlo Ancelotti een trainingskamp belegt. Het voetbalshirt wordt voor het eerst gedragen tijdens de oefenwedstrijden die Real Madrid speelt tijdens de zogenaamde Soccer Champions Tour, maar ook tijdens de La Liga, Copa del Rey en Champions League uitwedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. In sommige uitwedstrijden dragen de Madrilenen het alternatieve uitshirt, het Real Madrid 3e voetbalshirt. Eerder werd het Real Madrid thuisshirt al gepresenteerd.

De ziel op oneindig! 

Hoewel de kleur van het Real Madrid uitshirt 2023-2024 doet denken aan het populaire uitshirt van de periode 1999-2001, is het uitshirt geïnspireerd door de ziel van de club! Het voetbalshirt is marineblauw en bevat een all-over print van het infinity teken, welke in golven op het voetbalshirt verwerkt is. Het symbool van oneindigheid is voor Real Madrid ook een teken van dank voor de liefde en de onvoorwaardelijke steun die het krijgt van de supporters. In het ''infitiny'' patroon is ook een special effect verwerkt. De adidas trademark strepen op de schouders hebben drie verschillende kleuren, die onlosmakelijk aan de club verbonden zijn. De witte lijn is natuurlijk geïnspireerd door de kleur van het thuisshirt, de paarse lijn verwijst naar de kleur van verschillende uitshirts in de historie van de club uit de Spaanse hoofdstad en de gouden lijn is een ode aan de indrukwekkende prijzenkast van Real Madrid Club de Fútbol! Ook aan de onderkant van de mouwen bevindt zich een gouden lijn. Alle sponsorlogo's op het Real Madrid uitshirt zijn wit. De rechterborst bevat het nieuwe adidas 3BAR logo en op het midden van het uitshirt staat het logo van Emirates Fly Better in het wit. Op de linkerborst prijkt traditiegetrouw het clublogo! Dit seizoen heeft het uitshirt een ronde hals.

Het Real Madrid uittenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten dezelfde adidas strepen als op de schouders van het voetbalshirt. De kousen van het tenue hebben exact dezelfde kleurencombinatie en bevatten op het midden ook de initialen van de club: RCM.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady en Heat.RDY. De authentic voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) bevatten de adidas Heat.RDY technologie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic/match voetbalshirts vallen meer getailleerd dan de replica voetbalshirts. Bovendien zijn deze voetbalshirts lichter en hebben deze extra ventilatiezones. De replica voetbalshirts zijn uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke hetzelfde effect geeft als de Heat.RDY technologie.
  • Pasvorm: Authentic - SlimFit. Replica - Normaal

Real Madrid uitshirt bestellen

Het adidas Real Madrid uitshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit zijn de prijzen van de voetbalshirts:

  • Replica volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL): € 99,95
  • Replica kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176): € 74,95
  • Authentic voetbalshirt (maten XS, S, M, L, XL, XXL): € 159,95
  • Voetbalbroekjes: Vanaf € 39,95
  • Voetbalkousen: Vanaf € 22,95

In deze winkels kun je de Real Madrid voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van jouw favoriete speler. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het voetbalshirt dragen! 

subsidesports.nl
vanaf € 74.95
Bestellen >
INCLUSIEF OFFICIËLE BEDRUKKING!
Voetbalshop
vanaf € 74.95
Bestellen >
Adidas.nl
vanaf € 74.95
Bestellen >

Real Madrid uitshirt 2023-2024
Real Madrid uitshirt 2023-2024
Real Madrid uitshirt 2023-2024
Real Madrid uitshirt 2023-2024