Real Madrid trainingsbroek Champions League 2020-2021

Koop hier de Real Madrid Champions League trainingsbroek van adidas voor 2020-2021. Deze trainingsbroek is onderdeel van het Real Madrid trainingspak 2020-2021. In deze trainingsbroek werken de spelers van Real Madrid de warming-up en trainingen af ter voorbereiding op de CL wedstrijden gedurende 2020-2021. Deze broek kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. 

De trainingsbroek van Real Madrid is dit jaar geheel bordeaux en bevat dit seizoen bovendien witte accenten. Deze kleuren komen terug in de drie strepen van adidas. De logo's van adidas en de club op de broek zijn fel rood. Verder is de trainingsbroek van Real Madrid uitgerust met twee zakken met een rits. De onderkant van deze trainingsbroek is uitgerust met ritsen, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. Deze broek heeft een strakke pasvorm. Check nog meer kenmerken van de nieuwste Real Madrid trainingsbroek hier: 

  • Slim fit: sluit nauw rond je lichaam
  • Dubbelgebreid, 100% polyester
  • Ritszakken in de zijnaden; Trekkoord in elastische taille; Inzetstukken van mesh in de pijpen; Geribbelde inzetstukken bij de kuiten
  • Enkelritsen; Climacool-ventilatie; Real Madrid-embleem
  • Deze broek is gemaakt met gerecycled polyester om grondstoffen te sparen en uitstoot te verminderen

Deze broek bestaat voor 100% uit polyester en is ook uitgerust met de AeroReady technology van adidas, voor een optimale prestatie!