Real Madrid trainingspak Champions League 2022-2023 - Groen

Koop hier het adidas Real Madrid Champions League trainingspak 2022-2023 voor volwassenen. Dit trainingspak kan je direct kopen in de maten XS,  S, M, L, XL en XXL. Dit trainingspak dragen de spelers van de club tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League gedurende het seizoen 2022-2023. Het Real Madrid trainingspak bestaat uit een training sweater en trainingsbroek. 

Deze Real Madrid Champions League training sweater 2022-2023 is groen en bevat een all-over camouflage print in twee tinten groen. Verder bevat de training sweater een hoge hals met een rits tot de borst. Deze sweater bevat alle kenmerken van het adidas Condivo 22 template. De zijkanten bevatten een diagonaal vlak met daarin een all-over print van geometrische vormen, geïnspireerd door de structuur van doelnetten. Dit gedeelte bevat ook een diagonale witte lijn. Dit is kenmerkend voor het adidas Condivo 22 template.  Aan de onderkant van de mouwen zijn duimgaten verwerkt. Hierdoor kunnen de mouwen als een soort van handschoen gedragen kunnen worden en valt de top nog strakker om het lichaam. Op de borst staan de logo's van Adidas en de club.  De mouwen van deze training top betreffen zogenaamde raglanmouwen. Deze mouwen bewegen perfect mee met de bewegingen van de armen.

De Real Madrid Champions League trainingsbroek 2022-2023 is dit jaar groen/zwart en bevat een all-over camouflage print. De trainingsbroek heeft alle kenmerken van het adidas Condivo 22 template. De zijkanten van de trainingsbroek bevatten een diagonaal vlak met daarin een all-over print van geometrische vormen. Deze zijn geïnspireerd door de structuur van doelnetten. Dit gedeelte bevat ook een diagonale fel groene lijn en ook de adidas trademark strepen op de zijkanten zijn fel groen. Deze trainingsbroek bevat ook de logo's van de club en adidas.  Verder is de trainingsbroek van Real Madrid uitgerust met twee zakken met een rits. De onderkant van deze trainingsbroek is uitgerust met ritsen, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. Het Real Madrid trainingspak 2022-2023 is uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Deze technologie is in de stof (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en ventilatie. 

Klik direct op de buttons om het Real Madrid Champions League trainingspak 2022-2023 te bestellen!