Rangers FC 3e voetbalshirt 2019-2020

Het is vandaag de dag van de alternatieve uitshirts! Rangers FC en Hummel hebben vandaag namelijk ook een nieuw 3e shirt voor 2019-2020 bekend gemaakt. In dit nieuwe tenue speelt de club uit Glasgow de uitwedstrijden in de Schotse Premiership, de beker en in Europa gedurende 2019-2020. Dit tenue wordt afgewisseld met het al eerder gepresenteerde, navy blauw uitshirt van Rangers FC. Het 3e shirt is het voorlopig laatste voetbalshirt van Hummel. Na dit seizoen nemen Rangers FC en Hummel namelijk afscheid van elkaar. Vanaf 2020-2021 is Sports Direct namelijk weer verantwoordelijk voor de tenues van de Schotten.

Rood Rangers FC uitshirt 2019-2020

Het Rangers FC 3e voetbalshirt voor 2019-2020 heeft een vrij simpel design. Het tenue is geheel rood met witte details. De chevrons van Hummel op de schouders zijn wit en hetzelfde geldt voor een band aan de onderkant van de mouwen. De logo’s van Rangers FC, Hummel en sponsor 32RED op de voorkant van het tenue zijn ook wit. Sponsor Utilia versiert de achterkant van het rode Rangers FC voetbalshirt voor 2019-2020. De binnenkant van het nieuwe uitshirt is uitgerust met een tekst: ''We will follow on.'' Het tenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje met aan de zijkanten de Hummel trademark tekens. Het broekje bevat bovendien de logo’s van de club en Hummel. De kousen hebben ook weer dezelfde kleurencombinatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues van Rangers FC, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Morelos, Aribo, Defoe, Ojo, Helander, Tavernier en nog meer spelers. Check bovendien het Rangers FC thuisshirt voor 2019-2020.

Rangers FC uitshirt kopen

Het nieuwe Rangers FC 3e shirt voor 2019-2020 kun je alleen in de clubshop van de Schotse club bestellen. Ben je op zoek naar andere merchandising van ''The GERS''? Check het dan onder andere in de onderstaande webshops! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Rangers FC shirt altijd in deze SHOP!

of deze winkel!