Rangers FC derde wedstrijdshirt 2020-2021

Een nieuw shirt voor de koploper van Schotse competitie. Rangers heeft vandaag het derde wedstrijdshirt voor het seizoen 2020-2021 officieel gelanceerd. Net als in Nederland is ook de Schotse competitie afgelopen seizoen defintief gestaakt. Echter zijn ze in Schotland alweer begonnen aan het seizoen 2020-2021 en na vier speelrondes staat Rangers op de eerste plek. Eeuwige concurrent Celtic is minder goed gestart en vinden we terug op de zesde plek in de competitie. Nieuwsgierig naar het nieuwe shirt van Rangers? Check de details hieronder!

Rangers derde shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe derde wedstrijdshirt van de Schotse club is overwegend zwart van kleur. Het nieuwe shirt wordt gekenmerkt door een all-over print van zowel dunne als dikkere grijzen strepen. Verder is het shirt uitgerust met verschillende oranje details. Zo hebben de biesjes aan de onderkant van de mouwen een sierlijke penseelstreek in het oranje. Deze oranje streep komt ook terug op de schouders van het shirt en rond de ronde kraag van het shirt. Op de rechterkant van de borst is het logo van de nieuwe kledingsponsor Castore te zien. Castore heeft de verantwoordelijkheden van het design van de shirts van Rangers overgenomen van Hummel. Het sportmerk en Rangers zijn een contract overeen gekomen voor vijf jaar. Dit betekent dat het sportmerk minimaal tot 2025-2026 de Rangers aankleedt tijdens de wedstrijden in de beker, competitie en in Europees verband. De naam van hoofdsponsor 32RED is ook terug te vinden op het midden van het shirt. Het nieuwe derde wedstrijdtenue van de Schotse club wordt gecompleteerd door een zwarte broek en oranje voetbalkousen. Hierop zijn ook de uitingen van club en shirtsponsor terug te vinden.

Rangers voetbalshirt bestellen

Het nieuwe derde wedstrijdtenue van Rangers is vanaf nu te bestellen in de onderstaande webshops. In deze shops is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en  rugnummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Rangers FC Voetbalshirt in DEZE SHOP

Of in DEZE WINKEL