Rangers FC uitshirts 2022-2023

De Schotse club Rangers FC en kledingsponsor Castore Sportswear hebben vandaag de nieuwe Rangers FC uitshirts 2022-2023 gepresenteerd. Dit voetbalshirt wordt door de club van manager Giovanni van Bronckhorst gedragen in een aantal uitwedstrijden in de Schotse Premiership, beker en Europa gedurende het seizoen 2022-2023. Ook dit jaar is Castore weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de nieuwe Rangers FC voetbalshirts. Het Britse sportmerk is sinds de zomer van 2022 de kledingsponsor van de club uit Glasgow.

Rangers FC uitshirt 2022-2023

Het Rangers FC uitshirt 2022-2023 heeft dit jaar een half-om-half design. Het voetbalshirt is een combinatie van rood en wit. Beide kleuren worden gescheiden door een diagonale lijn, die van de linker oksel naar de rechter zijkant loopt. De bovenkant van het tenue is wit en de onderkant overwegend rood. De mouwen bevatten aan de onderkant een blauwe en rode lijn. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de ronde hals. De rechterborst bevat het logo van Castore en de linkerborst het logo van Ranges FC. Hoofdsponsor 32RED versiert het midden van het uittenue, de linkermouw bevat het logo van BOXT en de achterkant het logo van SportemonGo. Het Rangers FC uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een blauwe en rode band. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een rode driehoek.

Rangers FC 3e voetbalshirt 2022-2023

Het Rangers FC 3e voetbalshirt 2022-2023 heeft een vrij eenvoudig design. Het voetbalshirt is overwegend oranje en bevat navy blauwe accenten. De band op de schouders en op de zijkanten van het voetbalshirt zijn donkerblauw. Verder is het tenue afgewerkt met witte accenten. De V-hals bevat een witte lijn en deze komt ook weer terug aan de onderkant van de mouwen. Ook alle logo's op het Rangers FC 3e tenue zijn wit. De rechterborst bevat het logo van Castore en de linkerborst het clublogo. Op het midden van het Rangers FC voetbalshirt staat sponsor UNIBET. De gokwebsite is onderdeel van de hoofdsponsor Kindred en staat alleen op het alternatieve uitshirt, welke vooral in Europa gedragen wordt. Op het Rangers FC thuisshirt en uitshirt staat sinds 2014 het logo van 32RED. De linkermouw van alle Rangers FC voetbalshirts bevatten vanaf 2022-2023 het logo van BOXT. Het e-commerceplatform en de club sloten een deal voor meerdere seizoenen. Op de achterkant van de Rangers FC voetbalshirts staan dezelfde logo's als op het andere uitshirt. Het Rangers FC derde tenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een oranje taping. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en Castore. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie. Zoals alle voetbalshirts van Castore zijn de Rangers FC voetbalshirts gemaakt van een licht en rekbaar polyester voor een comfortabele en atletische pasvorm. Onder de oksels bevinden zich meshpanelen voor een verbeterd ademend vermogen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Rangers FC uitshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Diallo, Morelos, Ramsey, Tavernier, Kent, Hagi, Lundstram en nog meer spelers.

Rangers FC voetbalshirt bestellen

De nieuwe Rangers FC voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkel. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 70,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 50,-. In deze webshop vind je ook andere Rangers FC producten. Directe levering!

Bestel het Rangers FC voetbalshirt altijd in deze winkel! 

Rangers FC uitshirt 2022-2023

 

Rangers FC uitshirt 2022-2023

Rangers FC 3e voetbalshirt 2022-2023

Rangers FC 3e shirt 2022-2023