Livingstone FC voetbalshirts 2020-2021

De Schotse voetbalclub Livingstone FC heeft in samenwerking met Nike de nieuwe Livingstone voetbalshirts 2020-2021 gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt Livingstone de Schotse Premiership en bekerwedstrijden in het Almondvale Stadium gedurende 2020-2021.

Livingstone FC thuisshirt 2020-2021

Het Livingstone FC thuisshirt 2020-2021 is gebaseerd op het standaard Nike Trophy IV template. Het voetbalshirt is geheel geel en bevat een all-over print van ruiten en diagonale strepen over de voorkant van het tenue. Daarnaast is het thuisshirt van Livingstone uitgerust met een klassieke polo kraag. Op de rechterborst prijkt het logo van Nike in het zwart en de andere borst bevat het logo van de Schotse club. Hoofdsponsor Phoenix Drilling Ltd versiert het midden van het tenue en op de achterkant van het voetbalshirt staat subsponsor Tony Macaroni. De onderkant van het tenue bevat ook nog een speciale tekst als ode aan de medewerkers in de zorg: Thank You #Keyworkers. De zijkanten van het voetbalshirt bevatten een gele taping en op de linkermouw prijkt het logo van 6TN. Het tenue wordt compleet gemaakt door een donkergeel voetbalbroekje en gele kousen.

Livingstone FC uitshirt 2020-2021

Het Livingstone uitshirt 2020-2021 is dit jaar zwart en wordt gekenmerkt door het design van diagonale banen over het tenue. Verder heeft het uittenue van de Schotse club een vrij opvallende hals. Deze hals is geïnspireerd door de Nike voetbalshirts van de jaren ’90. Het betreft een open hals met aan de binnenkant een extra vlak. De hals is deels diagonaal en deels recht. De logo’s van de club en sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. De Livingstone tenues zijn ook dit seizoen weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Ambrose, Lawless, Lamie, Menga, Bartley en nog meer sterspelers.

De nieuwe Livingstone FC tenues 2020-2021 kun je alleen bestellen in de clubshop van de Schotse club. Ben je op zoek naar andere tenues van Schotse voetbalclubs? Check het dan in deze winkel!

Livingstone FC thuisshirt 2020-2021

Livingstone uitshirt 2020-2021