Rangers FC thuisshirt 2022-2023

Rangers FC en kledingsponsor Castore hebben vandaag het nieuwe Rangers FC thuisshirt 2022-2023 gepresenteerd. In dit voetbalshirt speelt de voetbalclub uit Glasgow de Schotse Premiership, beker en Europese thuiswedstrijden in Ibrox Park gedurende 2022-2023. Castore is ook dit jar de kledingsponsor van Glasgow Rangers. Deze functie heeft het Britse sportmerk sinds medio 2021. 32RED is sinds medio 2014 de shirtsponsor van de club van manager Giovanni van Bronckhorst.

Rangers FC thuis shirt en tenue 2022-2023

Het Rangers FC thuisshirt 2022-2023 is natuurlijk weer geheel blauw en wordt gekenmerkt door de all-over print van blokken in twee tinten blauw. Ook de andere twee clubkleuren van Rangers FC zijn verwerkt in het nieuwe voetbalshirt. Het tenue bevat een ronde witte hals met subtiele rode lijn. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Ook de onderkant van de zijkanten van het tenue zijn uitgerust met een subtiele rode lijn. Het logo van Castore prijkt op de rechterborst en de linkerborst bevat de badge van de club. Vorig seizoen droeg Rangers FC een speciaal jubileumlogo op het tenue. Dit jaar staat het reguliere clublogo weer op de tenues. Hoofdsponsor 32RED staat in het wit op het midden van het tenue en de linkermouw bevat het logo van mouwsponsor BOXT. Op de achterzijde van de tenues staan de logo's van SEKO en Sportemon Go. In de omslag van de onderkant van het tenue is het motto van de club verwerkt: ''BETTER NEVER STOPS.'' Het Rangers FC thuistenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Castore staan. De kousen zijn volledig zwart.

Zoals alle voetbalshirts van Castore zijn de Rangers FC voetbalshirts gemaakt van een licht en rekbaar polyester voor een comfortabele en atletische pasvorm. Onder de oksels bevinden zich meshpanelen voor een verbeterd ademend vermogen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Rangers FC voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Morelos, Tavernier, Kent, Diallo, Aribo, Lundstram, Hagi, Goldson en andere spelers of check de nieuwste Rangers FC uitshirts 2022-2023.

Rangers FC voetbalshirt bestellen

Het Castore Rangers FC thuisshirt 2022-2023 kun je vanaf nu  bestellen in de onderstaande winkel. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 70,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 50,-. In deze webshop vind je ook andere Rangers FC producten. Directe levering!

Bestel het Rangers FC voetbalshirt altijd in deze winkel! 

Rangers FC thuisshirt 2022-2023