Rangers FC thuisshirt 2020-2021

Rangers FC en de nieuwe Kledingsponsor Castore Sportswear hebben het nieuwe Rangers FC thuisshirt 2020-2021 gelanceerd. In dit tenue speelt de club uit Glasgow de Schotse Premiership, beker en Europa League wedstrijden in het Ibrox Stadium gedurende 2020-2021. Castore heeft vanaf dit seizoen het stokje overgenomen van Hummel. Het Engelse sportmerk en de Schotse club tekenden een contract voor meerdere seizoenen.

Rangers FC thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe Rangers FC thuisshirt 2020-2021 heeft dit seizoen weer een klassiek design en is dan ook een ode aan de rijke historie van de Schotse club. Het voetbalshirt is overwegend blauw met rood/witte accenten. De V-hals is wit met twee dunne, rode strepen en dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Ook de achterkant van het Rangers FC thuistenue is uitgerust met een rood/witte taping. Verder bevat de voorkant van het tenue een speciaal geweven patroon. De binnenkant van het voetbalshirt is voorzien van een zwarte taping met daarin de leus van de club: ''Follow, follow.'' Op de rechterborst prijkt het logo van Castore en de andere borst is uitgerust met het logo van Rangers FC. De vijf sterren boven het logo verwijzen naar de 54 landskampioenschappen van de club, waarvan de laatste van 2011 dateert. 32RED staat ook dit seizoen weer op het midden van de tenues. Het online casino is sinds 2014 de hoofdsponsor van de club. Onder het logo van de shirtsponsor prijkt de tekst: ''Stay in control.'' Een ander detail bevindt zich aan de binnenkant van de hals. Hierin is ook weer het Rangers FC logo verwerkt met de tekst: ''The spirit of Bill Struth will carry on.'' Daarnaast bevat de onderkant van het tenue een tekst aan de binnenkant: Better Never Stops. Het thuistenue van Rangers wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een blauwe taping. De kousen van het tenue zijn ook blauw met een rode band aan de bovenkant. Op beide items staan uitingen van de club en Castore. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Rangers FC thuisshirt 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Hagi, Morelos, Kent, Kamberi, Halliday, Defoe en nog meer sterspelers.

Rangers FC voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Rangers FC thuisshirt kun je pas vanaf 1 augustus bestellen. De prijs van de voetbalshirts is € 79,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. Check in de onderstaande shops ook andere merchandising van de Schotse topclub! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. 

Bestel je Rangers FC voetbalshirt altijd in deze SHOP!

of deze winkel! 

 

Rangers FC thuisshirt 2020-2021

Rangers FC thuistenue 2020-2021