Rangers FC uitshirt 2019-2020

Rangers FC en het Deense sportmerk Hummel hebben vandaag de nieuwe uitshirts voor 2019-2020 officieel bekend gemaakt. In dit uittenue speelt de club uit Glasgow de Schotse Premiership, beker en Europa League uitwedstrijden gedurende 2019-20. Hummel is sinds de zomer van 2018 kledingsponsor van Rangers FC. De vraag is vooral hoelang dit nog het geval is. De club ligt namelijk in de clinch met Sports Direct. Sports Direct was eerder verantwoordelijk voor de productie van de Rangers tenues. Nadat Hummel een de club uit Glasgow vorig jaar een voorstel had gedaan, werd dit niet overlegd met Sports Direct, terwijl dit wel in het contract tussen Rangers en Sports Direct stond. Hummel en Rangers FC tekenden vorig jaar een contract voor drie seizoenen, maar het lijkt erop dat beide partijen na dit seizoen weer afscheid van elkaar nemen door het conflict tussen Rangers en Sports Direct. Dit betekent bovendien dat Sports Direct vanaf 2020 weer verantwoordelijk is voor de aankleding van de club.

Zwart/Rangers FC uit shirt en tenue 2019-2020

Dan het nieuwe uitshirt van Rangers FC. Het uitshirt is overwegend zwart en wordt gekenmerkt door de dunne, lichtblauwe strepen aan de onderkant van het tenue. Deze verticale banen worden afgewisseld met zwarte banen. De bovenkant van het tenue is geheel zwart en de band ana de onderkant van de mouwen is een combinatie van lichtblauw en wit. Verder bevat het shirt een ronde hals en staan de logo’s van de club en het Deense sportmerk op de borst. De Hummel chevrons staan in het lichtblauw op de mouwen en ook de achterkant van de hals is lichtblauw. 32RED fungeert dit seizoen weer als hoofdsponsor en prijkt op het midden van de Rangers tenues. De achterkant van het uittenue is uitgerust met het logo van sponsor UTILITA. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de onderkant een subtiele lichtblauwe lijn. Ook deze kousen hebben deze kleurencombinatie en bevatten lichtblauwe logo’s. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalshirts van de Rangers, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Aribo, Defoe, Tavernier, Morelos, Ojo en nog meer sterspelers. Check bovendien het nieuwe Rangers FC thuisshirt voor 2019-2020. 

Rangers FC uitshirt kopen

Het nieuwe Rangers FC uitshirt  voor 2019-2020 kun je vanaf augustus bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is ongeveer € 75,- en dit voetbalshirt kun je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Rangers FC shirt altijd in deze SHOP!

of deze winkel!