25 juli 2020

PSV uitshirt 2020-2021

PSV en kledingsponsor Puma hebben vandaag het nieuwe PSV uitshirt 2020-2021 officieel gelanceerd. In dit voetbalshirt spelen de Eindhovenaren de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League uitwedstrijden gedurende 2020-2021. Begin juli lanceerden PSV en Puma al het nieuwe thuisshirt van de club van trainer Roger Schmidt. Vanaf dit seizoen is Puma de kledingsponsor van de Brabanders. Het Duitse sportmerk heeft het stokje overgenomen van Umbro. Puma en PSV tekende eerder dit seizoen een contract voor vijf seizoenen wat beide partijen tot de zomer van 2025 aan elkaar verbindt. Als alternatief voor dit voetbalshirt draagt de club overigens het zwarte PSV 3e shirt 2020-2021. 

PSV uit shirt en tenue 2020-2021 | Een ode aan muziekstad Eindhoven

Het nieuwe PSV uitshirt 2020-2021 is dit seizoen een ode aan de muziekindustrie en daarmee ook aan de stad Eindhoven. De Brabantse stad heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van muziek. Zo vond Philips de cd (compact disc) uit en produceerde het bedrijf massaal radio's en vinyl en zette een succesvol platenlabel op. Het PSV uittenue is een eerbetoon aan dit muzikale erfgoed. Het voetbalshirt heeft dan ook de iconische Philips kleur lichtblauw en wordt gekenmerkt door de dunne, verticale gradiënt strepen, welke symbool staan voor geluidsgolven. Het symboliseert de connectie van PSV met lokale muziekartiesten. Verder heeft het PSV uittenue dit seizoen een toelopende V-hals, welke aan de achterkant wit is. De schouders bevatten een brede taping met daarin in het goud het logo van Puma. Het logo van de nieuwe kledingsponsor prijkt ook op de rechterborst. De linkerborst bevat het logo van de Eindhovenaren met daarboven twee gouden sterren, welke verwijzen naar de 24 landskampioenschappen van de club. Metropoolregio Brainport Eindhoven is sinds 2019 de hoofdsponsor van PSV en staat met het logo op het midden van het tenue. De achterkant van het voetbalshirt bevat het logo van subsponsor Energiedirect. Uiteraard is het tenue ook dit seizoen weer uitgerust met een speciale Philips badge. Deze badge prijkt op de linkermouw. Het tenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje en lichtblauwe kousen met witte accenten.

Ter ere van de lancering van het nieuwe uittenue maakte rapper Frescu nog een speciaal nummer. Hij reageert dan ook enthousiast op het design van het tenue: “Het is een droom die uitkomt om in mijn eigen woorden voor Eindhoven en PSV een nummer te mogen schrijven die de band beschrijft die ik met hen heb. Eindhoven en PSV zijn met elkaar verweven en dit nummer is een eerbetoon aan beiden.”

Alle PSV tenues zijn dit seizoen uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Malen, Gakpö, Ihattaren, Doan, Dumfries en nog meer spelers. 

PSV voetbalshirt bestellen

Het lichtblauwe PSV uitshirt kun je vanaf nu bestellen. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 90,- (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 70,- (maten 128, 140, 152, 164 en 176). Hier kun je het nieuwe tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele PSV bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. De voetbalbroekjes scoor je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je PSV voetbalshirt vanaf nu in deze SHOP! 

of deze winkel!

PSV uitshirt 2020-2021

 

PSV uitshirt 2020-2021

PSV uitshirt 2020-2021