PSV thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe PSV thuisshirt 2020-2021 is vandaag officieel bekend gemaakt door de Eindhovenaren en de nieuwe kledingsponsor PUMA met de leus:  ''#MadeInEindhoven. 𝘛𝘩𝘦 𝘤𝘪𝘵𝘺 𝘰𝘧 𝘥𝘳𝘦𝘢𝘮𝘦𝘳𝘴, 𝘵𝘩𝘪𝘯𝘬𝘦𝘳𝘴, 𝘥𝘢𝘳𝘦𝘥𝘦𝘷𝘪𝘭𝘴 𝘢𝘯𝘥 𝘥𝘰𝘦𝘳𝘴.'' In dit nieuwe tenue speelt  het team van trainer Roger Schmidt de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League thuiswedstrijden in het Philips Stadion gedurende 2020-2021. Vanaf dit seizoen is Puma de kledingsponsor van PSV. Het Duitse sportmerk neemt het stokje over van Umbro en tekende een contract voor vijf seizoenen met de club uit Eindhoven. De cat van Puma prijkt dus in ieder geval tot de zomer van 2024 op de PSV voetbalshirts! Check nu ook het nieuwe PSV uitshirt 2020-2021. 

PSV voetbalshirt 2020-2021

PSV thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe PSV thuisshirt 2020-2021 heeft een vrij klassiek design. De body van het tenue bevat drie verticale rode banen en vier verticale witte banen. Bovendien bevat dit gedeelte een all-over print van ruiten, driehoeken en diagonale banen die door elkaar heen lopen. Deze print verwijst naar de ''Vibe'', het beeldmerk van Eindhoven. Dit is een verwijzing naar Eindhoven als lichtstad. De stad Eindhoven bestaat dit jaar namelijk 100 jaar. In 1920 ontstond de huidige gemeente Eindhoven namelijk uit de oorspronkelijke gemeenten Eindhoven en de omliggende gemeenten Strijp, Woensel, Gestel, Tongelre en Stratum. Een subtiele verwijzing naar de stad bevindt zich ook nog in de nek op de achterkant van het PSV thuisshirt. Hier staat in het goud de naam van de stad.  De mouwen van het voetbalshirt zijn geheel rood en verder bevat het voetbalshirt zwarte en witte details. De ronde hals is zwart/wit en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Deze is uitgerust met twee zwarte banen en een witte band in het midden. Het logo van Puma prijkt op de rechterborst en de mouwen in het wit en het PSV logo staat op de linkerborst.  Boven dit logo staan ook dit seizoen weer twee sterren. Deze verwijzen naar de 24 landskampioenschappen van de Rood-Witten. Op het midden van het nieuwe PSV tenue staat dit jaar ook weer het logo van Metropoolregio Brainport Eindhoven. Dit unieke samenwerkingsverband tussen ASML, Jumbo, VDL, Philips en de High Tech Campus Eindhoven is sinds 2019-2020 hoofdsponsor van de club en dit betreft een contract voor meerdere seizoenen. De achterkant van het voetbalshirt bevat een andere sponsor: Energiedirect. Op de linkermouw van het thuistenue is opnieuw de Philips badge aangebracht. 

Het PSV thuistenue 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje waarop ook de logo's van de club en Puma staan. De kousen van het thuistenue zijn wit met een flitsend design van rode blokken met een fading design. Op de sokken staat ook weer de naam van de club. De nieuwe tenues van de Eindhovense club dit jaar voor het eerst uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe PSV tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Malen, Ihattaren, Dumfries, Bruma en nog meer sterspelers. Check ook het design van het PSV 3e voetbalshirt 2020-2021. 

PSV voetbalshirt bestellen

Het nieuwe PSV voetbalshirt voor 2020-2021 kun je pas vanaf nu bestellen. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 90,- (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 70,- (maten 128, 140, 152, 164 en 176). Hier kun je het nieuwe tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele PSV bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. De voetbalbroekjes scoor je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je PSV voetbalshirt vanaf nu in deze SHOP! 

of deze winkel!

PSV voetbalshirt 2020-2021