15 augustus 2017

PSV trainingspak 2017-2018

PSV en Umbro hebben inmiddels ook de nieuwe pakken voor 2017-2018 bekend gemaakt. Dit zijn de trainingspakken waarin de club de trainingen afwerkt ter voorbereiding op de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende 2017-2018. PSV en kledingsponsor Umbro hebben een tweetal nieuwe pakken uitgebracht. Het ene pak wordt vooral gedragen door de spelers van van de Eindhovenaren en het andere pak wordt vooral gedragen door staf, die dit seizoen opnieuw onder leiding staat van Philip Cocu. Umbro is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de trainingskleding van de Brabantse club. Deze functie vervult het merk sinds 2015 en beide partijen hebben nog een contract tot 2020. Check hieronder de details van het nieuwe trainingspak, welke bestaat uit een zip top en strakke trainingsbroek.

Rood en zwart PSV training top en trainingsbroek 2017-2018

De drill top die door de spelers van PSV gedragen wordt is dit jaar overwegend rood en wordt gekenmerkt door de diagonale witte strip ter hoogte van de schouders en het zwarte vlak over de schouders en mouwen. Verder bevat het pak een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen van het pak zijn geheel rood. Deze mouwen worden ook wel raglanmouwen genoemd. Deze vallen strak om de armen en bewegen perfect mee met de bewegingen van de armen. Bovendien verlies je met deze mouwen geen bewegingsvrijheid. Op de rechter borst prijkt de dubbele diamant van de Engelse kledingsponsor in het wit en de andere borst bevat het logo van de Eindhovense club. Boven het logo staan twee gouden sterren, welke verwijzen naar de 23 kampioenschappen van de club. Het laatste kampioenschap dateert van het jaar 2015-2016. Daarnaast bevat de drill top het logo van de hoofdsponsor van de club: energiedirect.nl. De energieleverancier verving vorig jaar Philips als hoofdsponsor en heeft nog een contract tot 2019 met de Eredivisionist.

Het pak wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. Deze broek bevat ter hoogte van de kuiten rood/witte meshpanelen. De meshpanelen zorgen voor ventilatie. Verder bevat de broek aan de bovenkant een elastische tailleband, waarmee je de broek wat strakker of losser kan trekken. De onderkant van de broek is verder uitgerust met enkelritsen. Dit is handig wanneer je de broek over je voetbalschoenen aan en uit wilt doen. De bovenkant van de broek is ook uitgerust met zakken met een rits en de logo's van PSV en Umbro mogen ook niet ontbreken. Kenmerkend aan de broek is dat deze een getailleerde pasvorm heeft en vooral rondom de kuiten en enkels strak valt.

De staf van PSV draagt nagenoeg hetzelfde pak als de spelers, alleen is het pak van de technische staf geheel zwart, wat betekent dat de drill top van het pak zwart is met rode en witte accenten aan de bovenkant. Alle PSV pakken bestaat voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met een speciaal systeem, welke zorgt voor ventilatie, vochtafvoer en verkoeling, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe thuisshirt en uitshirt.

PSV trainingspak kopen

Dit pak kan je vanaf nu voor volwassenen en kinderen kopen. Het pak heeft voor KIDS een prijs van € 99,95 en voor volwassenen is het pak € 119,95. Dit pak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere producten van de Nederlandse topclub kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe PSV pak in deze online winkel

of check de nieuwe PSV trainingskleding in deze shop!