PSV trainingsjack 2020-2021

De selectie van PSV draagt dit seizoen ook een nieuw trainingsjack. Het PSV trainingsjack is onderdeel van de nieuwe collectie die vandaag door de club en de nieuwe kledingsponsor Puma gelanceerd werd. Het nieuwe jack is geen onderdeel van het PSV trainingspak, maar is het zogenaamde anthem trainingsjack. Dit is het jack dat de spelers dragen tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League wedstrijden gedurende 2020-2021. Dit jack wordt overigens ook wel het stadium of warm-up trainingsjack genoemd.

Rood PSV anthem trainingsjack 2020-21

Het nieuwe PSV trainingsjack is volledig in stijl van de clubkleuren van de Eredivisionist. Het trainingsjack is volledig rood en bevat verder alle kenmerken, die de anthem trainingsjacks van andere clubs waarvan Puma kledingsponsor is, ook hebben. Het PSV jack bevat namelijk een brede donker rode taping over de schouders en mouwen. Dit wordt ook wel de T7 taping genoemd en zijn kenmerkend voor de trainingsjacks van Puma. De taping is voorzien van een zogenaamde gradiënt print. De band bestaat namelijk uit een design van dunne puntjes in het rood en donker rood. Door deze puntjes lopen zigzagbanen, welke symbool staan voor de Vibe, een belangrijk symbool van de stad Eindhoven. De nieuwe PSV collectie is dan ook een ode aan de stad, die dit jaar 100 jaar bestaat. Verder heeft het jack een vrij standaard design. De zijkanten zijn voorzien van zakken met een rits om spullen in op te bergen en verder bevat het jack een semi hoge hals met een doorlopende rits. De rechterborst bevat de cat van kledingsponsor Puma. Het Duitse sportmerk was nog nooit eerder kledingsponsor van de Eindhovenaren en tekenden een contract tot de zomer van 2025. De andere borst is uitgerust met het logo van de club, inclusief de twee gouden sterren, welke verwijzen naar de 24 landskampioenschappen. De mouwen van het jack zijn raglanmouwen welke strak om de armen vallen en voldoende bewegingsvrijheid bieden.

Dat dit trainingsjack geen onderdeel is van het trainingspak betekent niet dat het jack niet te combineren is met de trainingsbroek van de club die dit seizoen onder leiding staat van Roger Schmidt. De zwarte trainingsbroek van het pak past namelijk perfect bij dit trainingsjack. Beide items zijn ook weer uitgerust met de Dry Cell technologie van Puma, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het jack dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Rosario, Malen, Lammers, Viergever, Ihattaren, Gakpo en nog meer spelers. Check bovendien het nieuwe PSV thuisshirt 2020-2021.

PSV trainingsjack bestellen

Het rode PSV jack kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. De prijs van het trainingsjack is voor volwassenen € 79,95 en voor kinderen € 69,95. Het jack is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL! Check ook andere trainingskleding van de club. 

Bestel je nieuwe PSV trainingskleding ook in deze SHOP! 

of deze winkel!

PSV trainingsjack 2020-2021

PSV trainingsjack 2020-2021