1 juli 2020

PSV trainingspak 2020-2021

PSV en Puma hebben vandaag niet alleen het nieuwe PSV thuisshirt gelanceerd, de Eindhovenaren dragen namelijk dit seizoen ook een geheel nieuw trainingspak. Het trainingspak, bestaande uit een training sweater en trainingsbroek, wordt door de club van trainer Roger Schmidt gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden in 2020-2021. Voor het eerst in de geschiedenis is Puma verantwoordelijk voor het design van het nieuwe trainingspak. Het Duitse sportmerk nam vandaag officieel het stokje over van Umbro.

PSV training top en trainingsbroek 2020-2021

Het PSV trainingspak 2020-2021 heeft hetzelfde standaard template als de andere trainingspakken van Puma dit seizoen. De training sweater van de club uit Eindhoven is volledig rood met donker rode accenten. De taping over de mouwen is donker rood en hetzelfde geldt voor een vlak ter hoogte van de ellebogen. Deze kleur komt ook weer terug aan de onderkant van de mouwen van de PSV training top. De mouwen van de trainingstrui betreffen raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze strak om de armen vallen en perfect meebewegen met het lichaam. De training top bestaat voor 83% uit polyester en 17% uit elastaan. Deze combinatie van materialen zorgt weer voor de strakke fit van de Puma training tops. De trui is verder uitgerust met een hoge hals met een verborgen rits tot de borst en alle sponsorlogo’s op het trainingspak zijn wit. De rechterborst bevat het logo van Puma en op het midden prijkt het logo van sponsor Metropoolregio Brainport Eindhoven. De linkerborst wordt versierd door het clubembleem van de Eindhovenaren. Het pak met de rode trainingstrui wordt door de spelers gedragen en het pak met de zwarte training top door de staf van PSV.

Beide trainingspakken worden compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. Deze trainingsbroek bevat de standaard elementen, die we gewend zijn van de pakken van het Duitse sportmerk:

  • De zijkanten van de PSV trainingspakken bevatten zakken met een rits, waarin je je spullen op kunt bergen. Hieronder staan de logo’s van de club en Puma.
  • De trainingsbroek bevat aan de bovenkant een tailleband, waarmee de fit aangepast kan worden.
  • De Puma trainingsbroeken hebben een zogenaamde tapered fit. Dit houdt in dat de trainingsbroek met name strak valt rondom de enkels en kuiten.
  • De onderkant van de pijpen zijn uitgerust met enkelritsen, zodat je deze trainingsbroek makkelijk over je sneakers en voetbalschoenen aan en uit kunt doen.
  • Het gehele PSV trainingspak is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor ventilatie en de snelle afvoer van zweet.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe trainingspak, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Malen, Lammers, Ihattaren, Bruma en nog meer sterspelers.

PSV trainingspak bestellen

Het rode en zwarte PSV trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de officiële fanshop van de club. De prijs van de training top is € 64,95 voor volwassenen en € 59,95 voor kinderen. De trainingsbroek bestel je al vanaf € 49,95. Het PSV pak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL!

Bestel je nieuwe PSV merchandising ook in deze SHOP! 

of deze winkel!

PSV trainingspak 2020-2021