PSV 3e shirt 2019-2020

PSV en Umbro hebben vandaag het nieuwe PSV 3e shirt voor 2019-2020 uitgebracht. In dit nieuwe tenue speelt het keurkorps van Mark van Bommel met name de uitwedstrijden in Europa en de KNVB Beker gedurende dit seizoen. Het tenue wordt bovendien gedragen tijdens een aantal wedstrijden in de Eredivisie. Dit is met name het geval wanneer de kleuren van het reguliere uitshirt van PSV teveel lijken op de kleuren van het thuisshirt van de thuisspelende club.

Het groene PSV uitshirt voor 2019-2020

Het nieuwe PSV 3e shirt voor 2019-2020 is dit seizoen geïnspireerd door streetstyle en is dus een perfect shirt om ook casual te dragen. Het nieuwe tenue is geheel groen met een ronde hals en witte accenten. De zijkanten van het tenue bevatten namelijk een witte taping. Aan de achterkant van het tenue is in de nek een speciaal detail verwerkt. Hier prijkt een driehoek in de clubkleuren van PSV (Rood/Wit). Deze driehoek symboliseert de eerste tribune van het Philips Stadion. Daarboven staat de leus van de Brabantse club: ''Eendracht Maakt Macht.'' Daaronder staat het logo van Energiedirect.nl. De energieleverancier was zowel in 2017-2018 als in 2018-2019 hoofdsponsor van PSV en stond toen op de voorkant van de tenues. Vanaf dit seizoen is Metropoolregrio Brainport Eindhoven de hoofdsponsor van de club. Dit is een samenwerkingsverband tussen ASML, Philips, High Tech Campus Eindhoven, VDL Groep en Jumbo Supermarkten. Alle logo's staan in het wit/groen op het tenue. Een ander detail op de tenues is de speciale diamondtaping van Umbro over de mouwen. Het Engelse sportmerk is sinds het seizoen 2015-2016 kledingsponsor van de Eindhovenaren en blijft dit in ieder geval nog tot de zomer van 2020. Het groene PSV tenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een wit broekje met groene logo's en een groene taping aan de zijkanten. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe PSV tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Lozano, Bergwijn, Pereiro, Brumo, Malen, Afellay, Dumfries en andere sterren. Check bovendien het PSV thuisshirt. 

PSV voetbalshirt kopen

Het groene PSV tenue voor 2019-2020 kun je pas vanaf deze augustus bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen is het tenue € 69,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je PSV voetbalshirt in deze SHOP

of DEZE SHOP! (inclusief de nieuwste trainingskleding)

Groen PSV uitshirt 2019-2020

PSV 3e shirt 2019-2020