12 augustus 2017

PSV 3e shirt 2017-2018

PSV en Umbro hebben een nieuw 3e shirt of alternatief uitshirt gelanceerd. Dit shirt was eigenlijk bedoeld om de uitwedstrijden in de Europa League in te spelen, echter de Eindhovenaren werden in de derde voorronde van het toernooi al uitgeschakeld door NK Osijek. De Brabanders spelen in dit nieuwe shirt dus alleen een aantal uitwedstrijden in de Eredivisie en KNVB Beker gedurende 2017-2018. Het Engelse sportmerk Umbro is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het het design en de productie van de nieuwe tenues. Deze functie vervult het voetbalmerk sinds 2015-2016 en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot 2020. Check hieronder de details van het nieuwe 3e shirt.

Blauw PSV uit shirt en tenue 2017-2018 - een ode aan Philips

Het nieuwe 3e shirt of alternatieve uitshirt van de Eindhovenaren is dit jaar een ode aan de roots van de club, Philips. PSV werd op 31 augustus 1913 opgericht onder de naam Philips Sport Vereniging als sportvereniging van de medewerkers van het elektronica bedrijf. De kleur van het nieuwe 3e shirt is dan ook gebaseerd op de kleur van het logo van Philips. Het shirt is dan ook overwegend licht blauw en wordt gekenmerkt door de all-over print van blokken. Deze structuur van blokken is weer geïnspireerd door de vlag van de provincie Brabant. In de mouwen komen donker blauwe accenten terug en bovendien bevat het shirt witte details in een v-baan onder de ronde hals en in een strip over de mouwen. Het logo van kledingsponsor Umbro staat zowel aan de binnenkant van de kraag als op de rechter borst en het logo van de Eindhovenaren prijkt op de linker borst. Boven het logo van PSV staan twee sterren, welke verwijzen naar de meer dan 20 (23) kampioenschappen van de club. Op het midden van het shirt prijkt het logo van energiedirect.nl, welke sinds 2016 de hoofdsponsor van de Eindhovenaren is. Daarnaast bevindt zich op de achterkant van het tricot nog een detail. Onder de kraag van het shirt is het PSV logo van 1913 verwerkt.

Het nieuwe PSV 3e tenue wordt gecompleteerd door een donker blauw broekje waarop ook de logo's van de club en Umbro staan. De kousen van het nieuwe tenue zijn blauw met aan de bovenkant een licht blauwe en witte band. Op de kousen staat de naam van de club, evenals het Umbro logo. Deze nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Van Ginkel, Lozano, Arias, Pereiro, Locadia, Ramselaar en andere sterren. Check bovendien het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de Eredivisionist.

PSV voetbalshirt kopen

Het nieuwste PSV shirt kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online shops. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 84,95 en voor kinderen €69,95. In deze winkels kan je het shirt van de Eindhovenaren laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check bovendien andere PSV producten in deze shops. Of check het overzicht met beschikbare producten van de Eindhovenaren in het overzicht met producten hiernaast of hieronder. Directe levering. 

Koop het nieuwe PSV shirt in deze online winkel

of deze officiële STORE

of check de nieuwe PSV trainingskleding in deze shop!